"The Affair" Dizisinin Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu - SHOWTIME

İkinci fragmanı izledim şimdi.

Açıkçası yabancılarda, hele kablolu kanallarda aşk konusuna pek alışkın değiliz. Konudan ne çıkarabilirler bilmiyorum ama en azından ilk bölümler iyi olur gibi. Fragmanda kullanılan müzik çok hoşuma gitti. :)

Diziden en büyük beklentim süresinin 50 dakika civarından uzun olmaması. Az karakterli kısır konulu bir dizi 60 dakika olursa çekilmez ve büyük ihtimal beni de kazanamaz. :):)

@Forumdash

İkinci fragmanı izledim şimdi.

Açıkçası yabancılarda, hele kablolu kanallarda aşk konusuna pek alışkın değiliz. Konudan ne çıkarabilirler bilmiyorum ama en azından ilk bölümler iyi olur gibi. Fragmanda kullanılan müzik çok hoşuma gitti. :)

Diziden en büyük beklentim süresinin 50 dakika civarından uzun olmaması. Az karakterli kısır konulu bir dizi 60 dakika olursa çekilmez ve büyük ihtimal beni de kazanamaz. :):)

@Forumdash
Outlander izleyebilen bunu da izler muhtemelen -ki @destere ve ben koltuktaki yerimizi aldık gibi :X

Aşk konulu yabancı dizi bende izlemedim, hep altta illa bi tema vardır(b) bakalım nasıl olcak:X

Outlander izleyebilen her diziyi izler zaten. Takdir ediyorum sizi. :D
Eyw. Saol :X devamını getirebilseydin keşke, Claire'i ilk bölümde sevmemiştim ama sonradan kendini sevdiren karakterlerdenmiş meğerse:X şimdi onla maceradan macersya koşmak "anlatılmaz:A"

Outlander izleyebilen bunu da izler muhtemelen -ki @destere ve ben koltuktaki yerimizi aldık gibi :X

Aşk konulu yabancı dizi bende izlemedim, hep altta illa bi tema vardır(b) bakalım nasıl olcak:X
dominic west, the wire da harika oynamıştı bu diziye hiç konuya bakmadan başlayabilirim ama aşk konulu dizilerde güzel olur yeterki sağlam bir senaryo olsun ?

bu arada bizim claire in 6. bölümü çıkmış birazdan izleyeceğim :)

Başladık ama devamını getiremedik zaten. :):)
sonra açılıyor demiştim :)
sen sonrayı beklemedin çabuk terkettin :)

dominic west the wire da ahrika oynamıştı bu diziye hiç konuya bakmadan başlayabilirim ama aşk konulu dizilerde güzel olur yeterki sağlam bir senaryo olsun ?

bu arada bizim claire in 6. bölümü çıkmış birazdan izleyeceğim :)

sonra açılıyor demiştim :)
sen sonrayı beklemedin çabuk terkettin :)
Claire'in konusu şimdi açılıyor, aynı orange'daki kızın anlattıgı hikayeye dönecek gibi :A

Claire'in konusu şimdi açılıyor, aynı orange'daki kızın anlattıgı hikayeye dönecek gibi :A
orange daki merinos koyununa benzeyen zenci kız , outlander ın geleceğinin parlak olduğu konusunda bizi bayağı bir umutlandırdı :)
ama claire o işi sadece iskoç parlağıylamı yapacak yoksa çeşitmi katacak araya orasını bilmiyorum :)

50 gün önce yorum yaptığımda elimde çok dizi olduğunu söylemiştim ama şimdi hepsini bitirdim artık buna gönül rahatlığıyla başlayabilirim.:)

orange daki merinos koyununa benzeyen zenci kız , outlander ın geleceğinin parlak olduğu konusunda bizi bayağı bir umutlandırdı :)
ama claire o işi sadece iskoç parlağıylamı yapacak yoksa çeşitmi katacak araya orasını bilmiyorum :)
Dougle da halleniyor gerçi:X

50 gün önce yorum yaptığımda elimde çok dizi olduğunu söylemiştim ama şimdi hepsini bitirdim artık buna gönül rahatlığıyla başlayabilirim.:)
muhteşem oldu bu , seninle birlikte bizim kadro tamam gibi,
sen, ben , forumdash, yatutarsa izleyecek,
@OzaN fire vermese daha da iyi olacaktı :)
birde @Harunnn60 var izleyecekler arasında ama modemi kopmuş:) bu aralar sanırım foruma giremiyor :)

Dougle da halleniyor gerçi:X
dougal ın sağı solu belli olmaz claire kaparmı kapar zaten collum un karısınada sanırım hallenmiş zamanında :) claire bir ara çıtlatmıştı durumu :)

muhteşem oldu bu , seninle birlikte bizim kadro tamam gibi,
sen, ben , forumdash, yatutarsa izleyecek,
@OzaN fire vermese daha da iyi olacaktı :)
birde @Harunnn60 var izleyecekler arasında ama modemi kopmuş:) bu aralar sanırım foruma giremiyor :)

dougal ın sağı solu belli olmaz claire kaparmı kapar zaten collum un karısınada sanırım hallenmiş zamanında :) claire bir ara çıtlatmıştı durumu :)
Ben olumlu bakıyorum diziye ama çekindiğim noktalar var. İlk bölümlerini kesin izlerim. :):)