Showtime Ray Donovan 2. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,439
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Showtime'da yayınlanan ve ilk sezonuyla kendi izleyicisini oluşturmayı başaran Ray Donovan ikinci sezonuyla ekranlara geri dönüyor.

Liev Schreiber'a Altın Küre adaylığı, Jon Voight'a Emmy adaylığı ve Altın Küre ödülü kazandıran dizinin ikinci sezonu geçtiğimiz gece başladı. Dizinin ikinci sezonuyla ilgili olarak yorumları her hafta bu başlık altından yapabilirsiniz.

Eğer diziye yeni başlayacaksanız veya 1. sezona devam ediyorsanız aşağıdaki konuda ilgili yorumları bulabilir ve kendi yorumlarınızı yapabilirsiniz:

https://fav10.net/forum/threads/ray-donovan-1-sezon-yorumları.221785/

ray-donovan-season-2-key-art3.jpg

Dizinin ikinci sezonuyla ilgili heyecanlıydım ilk sezondan sonra büyük çıkış yapmasını bekliyordum ama daha izlemesem de eleştirmen yorumları hayal kırıklığı yarattı. :(

Geçen sezon eleştirmenlerden 100 üzerinden 75 almış, bu sezon ise 6 eleştirmenden 68 puan almış.
@destere @sürgünüm @Forumdash

Bölümü iki hafta sonra izlerim büyük ihtimal. :):)

Dizinin ikinci sezonuyla ilgili heyecanlıydım ilk sezondan sonra büyük çıkış yapmasını bekliyordum ama daha izlemesem de eleştirmen yorumları hayal kırıklığı yarattı. :(

Geçen sezon eleştirmenlerden 100 üzerinden 75 almış, bu sezon ise 6 eleştirmenden 68 puan almış.

Tamam o zaman Ramazan bitince başlayalım.:X

Ama eleştirmen sayılarına bak birde. Geçen seneki eleştirmen sayıları bayan fazlaydı. The strain ilk 5-6 eleştirmenden 68filan almıştı.Şimdi 71e yüksekdi:X bu arada strain içinde konu açılir mi?

by Tapatalk

Ama eleştirmen sayılarına bak birde. Geçen seneki eleştirmen sayıları bayan fazlaydı. The strain ilk 5-6 eleştirmenden 68filan almıştı.Şimdi 71e yüksekdi:X bu arada strain içinde konu açılir mi?

by Tapatalk
Baktım da yine de umut verici değil. Ben 80'lerde puan bekliyordum. Şimdi yükselse yükselse 71-72 olur. :(

Evet açılacak bugün. :):)

eleştirmenler başlamamış sezon için nasıl olumlu yada olumsuz yorum yapıyorki?
geçen sezonumu yormuşlar ?

80lerde gözüm yoktu da 75in altına düşmeyeydi iyiydi:)

by Tapatalk
eleştirmenler kimin umrunda ?
ben kendim beğenmeden bırakmam diziyi :)
şimdilik harika gidiyor ..

S02B01 izledim

Öncelikle özlediğimi belirteyim diziyi:X Muhteşem bi açılış olmasa da o kadar vasat değidi.
Ray ve Bunch'ı özlemişim:X
Ray yine görevinin başında 2 dak'da yaptı.Kızı parkta bıraktı ve diğer o erkek fatma süper seksi hatun geldi yine olayı ört pas ettiler:F Dizinin en çok bu yönünü seviyorum zaten:X

Mickey'nin yunusla konuşması aklıma 90'lardaki anırım TRT dizisiydi Flipper diye bi dizi vardı aklıma o geldi :X

Bunchy süpersin yaa :F Pantolonun kısa mısa ama adam gibi adamsın seviyoruz seni:X
Şu İrlandalı-Zenci tam bi komedi:F İrlandalı zenci:F:F

Ray'in oplu sanırım şu gay aktörle hala chatleşiyor? yakında çiftleşirse hiç şaşmam:T:

Ray yine babasını satacak gibi duruyor. Sonda çıkan hengamede babasına geçirir mi acaba bi kaç sopa:A

Dizi su gibi aktı gitti, özetide uzun tutmuşlardı fazla takıldıgım yerler olmadı:X O yuzden 8/10 veririm :)

@destere sen de başladın mı yeni sezona?

S02B01 izledim

Öncelikle özlediğimi belirteyim diziyi:X Muhteşem bi açılış olmasa da o kadar vasat değidi.
Ray ve Bunch'ı özlemişim:X
Ray yine görevinin başında 2 dak'da yaptı.Kızı parkta bıraktı ve diğer o erkek fatma süper seksi hatun geldi yine olayı ört pas ettiler:F Dizinin en çok bu yönünü seviyorum zaten:X

Mickey'nin yunusla konuşması aklıma 90'lardaki anırım TRT dizisiydi Flipper diye bi dizi vardı aklıma o geldi :X

Bunchy süpersin yaa :F Pantolonun kısa mısa ama adam gibi adamsın seviyoruz seni:X
Şu İrlandalı-Zenci tam bi komedi:F İrlandalı zenci:F:F

Ray'in oplu sanırım şu gay aktörle hala chatleşiyor? yakında çiftleşirse hiç şaşmam:T:

Ray yine babasını satacak gibi duruyor. Sonda çıkan hengamede babasına geçirir mi acaba bi kaç sopa:A

Dizi su gibi aktı gitti, özetide uzun tutmuşlardı fazla takıldıgım yerler olmadı:X O yuzden 8/10 veririm :)

@destere sen de başladın mı yeni sezona?
hayır daha başlamadım, hatırlatman iyi oldu ilk bölümün yayınlandığındanda haberim yoktu :)
yarın başlarım ..

eleştirmenler başlamamış sezon için nasıl olumlu yada olumsuz yorum yapıyorki?
geçen sezonumu yormuşlar ?

eleştirmenler kimin umrunda ?
ben kendim beğenmeden bırakmam diziyi :)
şimdilik harika gidiyor ..
Eleştirmenlere gönderiyorlar sezon başlamadan birkaç gün önce. :)

Ben de eleştirmen yorumlarına bakıp bırakacak falan değilim elbette ama genel olarak eleştirmenlerden düşük alan dizileri ben de pek sevemiyorum. Ayrıca dediğim gibi ben yükseliş bekliyordum ben diziden. :(

Neyse IMDb'de bölümün puanı 9.0 az kişi oylamış olsa da. Belki biz izleyiciler için daha iyidir ilk sezona göre. :):)

Wall Street Journal ikinci sezon eleştirisinde 100 üzerinden 100 vermiş ve dizinin ortalaması 68'ten 73'e yükselmiş. Yetmez ama evet. :Z

Yaa ben demiştim :X 7 kiş filan mı eleştirmiş oldu? Kesinlikle 75 altına düşmemeli :( AMa Showtime dizilerine eskisi gibi özen göstermiyor.

teşekürler :)

şimdi buldum bu adres bulma konusunda sıfırım :))

yorum bile yapmışım daha önce diyordum bir yerden gözüme çarpmıştı ama nerden :):)
@OzaN kanalların adını yazmiş ordan kanaılının adını tıklayıp bulmak daha kolay artık:X

Yaa ben demiştim :X 7 kiş filan mı eleştirmiş oldu? Kesinlikle 75 altına düşmemeli :( AMa Showtime dizilerine eskisi gibi özen göstermiyor.

@OzaN kanalların adını yazmiş ordan kanaılının adını tıklayıp bulmak daha kolay artık:X
noldu sende ses seda yok
ikinci sezonun ilk iki bölümünü izledim bugün muhteşemdi

ilk bölümde babanın meksika maceralarında kırma oğlunu nasıl kullandığını görmüş olduk adamın tek derdi para oğluna nolduğu umrunda değil oğlanı perişan ettiler boksta... parayı baba cebe indirdi, bu sahneyi görünce ray in neden babasından nefret ettiğini daha iyi anlamış olduk :)
yine ray karısına tersten yanaştı kadının artık canına tak dedi, günde iki kez yapıyormuş ray :) bence sayı az ama kadına çok geldi nedense..? biraz şiddet kullanıyor o rahatsız etti sanırım :) ama işte kadın milleti ray donovan bir ev alınca kadın yelkenleri ve donu aşağı indirdi anında :)
ray in rüşvetle tuttuğu denetçi şişman zenci iyi oyuncu diziye renk katmış onu the wire da izlemiştim kaliteli oyuncudur
michel in torununa söylediği yanlış iş yapmak donovanlara yakışmaz ama donovanlara özür dilemekte yakışmaz tarzı öğütleri komikti...

Biraz geç saatte izledim ama izledim bugune :X @destere

S02B02

Mickey'in torununa verdiği ders çok iyiydi.Özellikle merdivenden itekleme sahnesi:X Ayrıca g**t muhabbeti ve oğlanın hala gay oyunculuyla konuşması çocugun en geç 3.4.sezonundaki sahneleri için alt yapı hazırlanıyor gibi :F

Ray'in karisi ne ayak yahu:F Şeyim acıyor yapma dedi evi görünce acısı filan kalmadı heralde:F Kadının rolune anlam veremiyor senaristte kesin vermiyordur :F

FBI'ın başindaki adamı takip sahnesi güzeldi:F O erkek fatma kıza biraz daha rol versinler yaa :X Seviyorum onun sahnelerini:X