Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

3x12

Marie'nin Hank'i hastaneden çıkarma yöntemi çok iyiydi. :F

İşte Walt. :D Zaten böyle bir şeye göz yumacağını düşünmüyordum ama o arabayla girişi çok güzeldi.

8.5/10

Bir türlü 9'a yükselemedi dizi bu sezon. :(

3x12

Marie'nin Hank'i hastaneden çıkarma yöntemi çok iyiydi. :F

İşte Walt. :D Zaten böyle bir şeye göz yumacağını düşünmüyordum ama o arabayla girişi çok güzeldi.

8.5/10

Bir türlü 9'a yükselemedi dizi bu sezon. :(

Bence sen direniyorsun 9 vermemek için. :D

3x12

Başları ve ortaları durgun ama sonları ve finali süper bir bölümdü. :D

Walt'un o iki adamı arabayla ezmesi anlaşılabilir ama gözünü kırpmadan ötekinin kafasına sıkmasını beklemiyordum, o hareketi görünce çok şaşırdım. :D

Marie ve Hank'in sahnesi de komikti. :D

Puanım: 9.5/10

3x2

Son birkaç dakikayı hatta son dakikayı saymazsak gayet boş bir bölümdü. :D
walt polis memurunu da jesse sandı galiba :F
walter jr un tripleri sıktı hem bana flynn diyin der hem diyince trip atar, denişik varlık :D
7/10

3x13(Sezon Finali)

Bölüm gayet iyiydi. Özellikle yine sonları. Bence sezona yakışan bir sezon finali oldu.

Neredeyse Walt'un Jesse'yi satacağına inanacaktım. Güzel plandı. Orada Bryan Cranston'un oyunculuğu müthişti.

Gustavovu'yu severdim ama son 2 bölümdür gözümden düşmüştü, çok çıkarcı bir herif. :D Neyse artık Walt'u yanında çalıştırmaya mecbur.

Puanım: 9/10

3x13

Sezonun en iyi bölümüydü. Sonlara doğru heyecan arttı bayağı.

Gale'e üzüldüm. Hak etmiyordu ölümü. :( Siyahi adam da iyice bozdu kendini. :(

9/10

Caps aldım @berkann 9 verdi sonunda. :D

Captureberkann.JPG

2. sezonda 3 bölüme 9 vermiştim, ilk sezonda da oldu verdiğim. :D Hak edince veriyoruz işte. :D @OzaN

3x3
şu skyler ı kıtır kıtır kesmek lazım. bunu istediğim iki dizi karakterinden biri skyler. ne büyüttü öyle, altı üstü met pişiriyor adam 🙄 bi de gitti ted ile yattı utanmaz.ss
8.5/10

4x1

Dizinin merakla beklediğim son 2 sezonuna girş yapmış bulunuyorum. Biraz acele bir giriş oldu ama izlemek istiyorken izleyeyim dedim. :D

Gus'ın yanında çalışan adamı öldürmesini hiç beklemiyordum. Sağı solu belli olmayacak bir adam değil ki? Gerçi oldukça mantıklıydı yaptığı ama orada beklemiyordum.

Hank kaldı öyle ya. :( Çabuk iyileşsin de bacanağını yakalasın. :D

9/10

3x4
Bu sıcakta Breaking Bad izlenmiyor. :X Havanın sıcaklığından mıdır bölümün ağırlığından mıdır bilmem çok bunaldım izlerken. :(
bacanağını yakalamaya ne kadar meraklısın ey koca hank? bu arada kasiyer kız under the dome'daki doddie'ydi :D severim onu :D
8/10