Zengin Olsaydınız İlk Ne Yapardınız?

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
18,893
Puanı
1,060
Zengin olsaniz ilk ne yapardiniz ?
Ben dunya turuna cikardim @Çiğdem- ve @destere ile :)

Son düzenleme:
İlk en sevdiğim arabayı Camaro SS alırdım :)
650camaro-3.jpg

hahaha forumdan sevdiğim arkadaşalrla bende tatile çıkmayı isterdim gerçekten öyle bir imkan olsaydı 🙂
🙂
valla ne guzel olurdu vampir sirlari 11. bolum seson finali yapacak agustosun ortalarina dogruda Ff uyeleri yanyana adinda dizi yapacagim hepimiz mafya olacagiz :)

bu arada zengin olsam sınırsız alışveriş yaparım zaten birsürü ayakkabım giysilerim çantalarım var 50 60 tane odamdakı dolap yetmiyor misafir odasındakınıde ben kullanıyorum ama okadarm param olsa yine alış veriş yapardım sınırsızca :Z:Z:Z:Z

bu arada zengin olsam sınırsız alışveriş yaparım zaten birsürü ayakkabım giysilerim çantalarım var 50 60 tane odamdakı dolap yetmiyor misafir odasındakınıde ben kullanıyorum ama okadarm param olsa yine alış veriş yapardım sınırsızca :Z:Z:Z:Z

Alisveris bagimlisi seni. Aile ekonomisini dusun biraz :)
Güzel bir çiftlik evi alırdım ve doldururdum hayvanları. :D
:) oda iyi fikirmis ama cok isci falan gerwkiyor onun icin :(

Güzel bir çiftlik evi alırdım ve doldururdum hayvanları. :D

kadın olmanın en kötü yanı galiba ayakkabı ve çanta dayanamıyoruz rüyalarıma giriyor vlla alana akdar rahat edemiyorum annemle 1 nisanda 900tl galiba alışverişte para harcamıştık babam 1 nisan şakasımı diyordu hahaha hiç unutmuyorum yaa :F