Araba gercekten cok guzelİlk en sevdiğim arabayı Camaro SS alırdım
hahaha forumdan sevdiğim arkadaşalrla bende tatile çıkmayı isterdim gerçekten öyle bir imkan olsaydı 🙂Evet eminim hep beraber gidelim tatile @xemrexxx te gelsin muthis olur alemlere akariz
valla ne guzel olurdu vampir sirlari 11. bolum seson finali yapacak agustosun ortalarina dogruda Ff uyeleri yanyana adinda dizi yapacagim hepimiz mafya olacagizhahaha forumdan sevdiğim arkadaşalrla bende tatile çıkmayı isterdim gerçekten öyle bir imkan olsaydı 🙂
🙂
yada yapmada bilirim oyle dizi yani yaparsam bu diziler bittiginde yaparim ocaga dogruhahaha forumdan sevdiğim arkadaşalrla bende tatile çıkmayı isterdim gerçekten öyle bir imkan olsaydı 🙂
🙂
bu arada zengin olsam sınırsız alışveriş yaparım zaten birsürü ayakkabım giysilerim çantalarım var 50 60 tane odamdakı dolap yetmiyor misafir odasındakınıde ben kullanıyorum ama okadarm param olsa yine alış veriş yapardım sınırsızca
oda iyi fikirmis ama cok isci falan gerwkiyor onun icinGüzel bir çiftlik evi alırdım ve doldururdum hayvanları.
bu arada zengin olsam sınırsız alışveriş yaparım zaten birsürü ayakkabım giysilerim çantalarım var 50 60 tane odamdakı dolap yetmiyor misafir odasındakınıde ben kullanıyorum ama okadarm param olsa yine alış veriş yapardım sınırsızca
oda iyi fikirmis ama cok isci falan gerwkiyor onun icinGüzel bir çiftlik evi alırdım ve doldururdum hayvanları.
İşçi isteyen kim ben yeterim.Alisveris bagimlisi seni. Aile ekonomisini dusun biraz
oda iyi fikirmis ama cok isci falan gerwkiyor onun icin
oha o kadar ise nasil yetcenİşçi isteyen kim ben yeterim.
Hayvanları besleyeceğim yeter başka ne iş var ki.oha o kadar ise nasil yetcen
ahiri temizlemek ciftlikteki bitkilere bakmak evi temizlemek yemek yapmak.....Hayvanları besleyeceğim yeter başka ne iş var ki.
kadın olmanın en kötü yanı galiba ayakkabı ve çanta dayanamıyoruz rüyalarıma giriyor vlla alana akdar rahat edemiyorum annemle 1 nisanda 900tl galiba alışverişte para harcamıştık babam 1 nisan şakasımı diyordu hahaha hiç unutmuyorum yaaAlisveris bagimlisi seni. Aile ekonomisini dusun biraz
oda iyi fikirmis ama cok isci falan gerwkiyor onun icin
Ben kalmayacağım sadece hayvanlarım için tutacağım o çiftliği rahatça yaşasınlar sokak hayvanları orada.ahiri temizlemek ciftlikteki bitkilere bakmak evi temizlemek yemek yapmak.....