Anlaştık o zaman. Çıt çıkartmam.
ohaaa aslana yemek olucakmışsın seni kurtarırım ben aslanın kafasına oklavayı geçiririm1.bölümde Aslana yemek diye götürcekler seni orda bitecek
Anlaştık o zaman. Çıt çıkartmam.
ohaaa aslana yemek olucakmışsın seni kurtarırım ben aslanın kafasına oklavayı geçiririm1.bölümde Aslana yemek diye götürcekler seni orda bitecek
şaka şaka gözdağı veririm dedimohaaa aslana yemek olucakmışsın seni kurtarırım ben aslanın kafasına oklavayı geçiririm
bu arada bn futbol direktoruyum ha ona gore sana futbol oynatmayi( altini cizerek soyluyorum ogretmeyi) ogretirim Ha bu arada ayni gruptayiz bakalim @destere de bizle olsaydi Bizim grupla beraber furbol turnuvalarina katilirizhahaha pompy senaryosuna bakmayanları bana dövdürüyor sen dikakt et yinede sookak sanati
ohaaa aslana yemek olucakmışsın seni kurtarırım ben aslanın kafasına oklavayı geçiririm
@pompy şaka yapmış sanaAdamın fantazisine kurban gideceğim olan bana oalcak.
futbol oyuncusu olucam kadın eli değincede braz öğretmen iyi olurdu banabu arada bn futbol direktoruyum ha ona gore sana futbol oynatmayi( altini cizerek soyluyorum ogretmeyi) ogretirim Ha bu arada ayni gruptayiz bakalim @destere de bizle olsaydi Bizim grupla beraber furbol turnuvalarina katiliriz
ablan ve ben seni kurtaririz takimi yuz ustu birakmam ben 😉Adamın fantazisine kurban gideceğim olan bana oalcak.
ogreticem ama bu dizi 16 agustosta yayinlancak ohooo o zamana kadar biter senin dizi.
erler filmin şaka tekniğiSeninde hoşuna gitti galiba şaka.
hayırr ama artık pompy senaryolarını takip etmemenin dersini almışsındır galibaSeninde hoşuna gitti galiba şaka.
hayırr ama artık pompy senaryolarını takip etmemenin dersini almışsındır galiba
erler filmin şaka tekniği
neden hosuna gitsin o senin ablan sen onun kucuk mini minnacik kardesisin @sokak sanatihayırr ama artık pompy senaryolarını takip etmemenin dersini almışsındır galiba