hahah ablaya cadı denilmez oklavamı verr @pompy
Böyle tehdit edersen denir. Pompy hayır. Sen şiddete karşı bir insansın.
hahah ablaya cadı denilmez oklavamı verr @pompy
oklavalı bomba vericem her yaramazlık yaptığında 1 tane oyuncağın gidecek buda ipucu eee ben bunu gönderme amaçlı yazıyorum senaryoma bakmayanlar içinPompy sakını eline oklava verme bu cadının.
oklavalı bomba vericem her yaramazlık yaptığında 1 tane oyuncağın gidecek buda ipucu eee ben bunu gönderme amaçlı yazıyorum senaryoma bakmayanlar için
eee kaç defa etiketledim seni hiç bakmadın xemrexxx ve yatutarsanında oyuncakları patlıcak sadece oyuncaklar gidecek belki bir bakarsan fikrim değişebilirOklava vermezsen bakarım söz. kavga olunca ben dayak yersem en az 2 bölüm ön yargımdan dolayı bakmak senaryona.
eee kaç defa etiketledim seni hiç bakmadın xemrexxx ve yatutarsanında oyuncakları patlıcak sadece oyuncaklar gidecek belki bir bakarsan fikrim değişebilir
aşkk olsunnn benden dayak yiyorsun sonucta yanı bunda ne varkıOklava vermezsen bakarım söz. kavga olunca ben dayak yersem en az 2 bölüm ön yargımdan dolayı bakmak senaryona.
Abla dayagi candiraşkk olsunnn benden dayak yiyorsun sonucta yanı bunda ne varkı
@xemrexxx senaryoya bakmıyor diye onu at yaptı pompy ve ben yedim onu
şimdi sıra sana gelmiş vlla boşuna ablan olmuyorum yanıı
aşkk olsunnn benden dayak yiyorsun sonucta yanı bunda ne varkı
@xemrexxx senaryoya bakmıyor diye onu at yaptı pompy ve ben yedim onu
şimdi sıra sana gelmiş vlla boşuna ablan olmuyorum yanıı
Anne baba yok mu bizde.
cookiesten örnek all braz bakk abla dayağı candır diyor 🙂Abla dayagi candir
cookiesten örnek all braz bakk abla dayağı candır diyor 🙂
🙂
vampir sirlarinada bakAnne baba yok mu bizde.
Annenizle babaniz ne yazikki kurt adam tarafindan isirildilar ve kurt adam oldulae sonra vampirler onlari öldürdü. .cookiesten örnek all braz bakk abla dayağı candır diyor 🙂
🙂
tamam cnm kıyamam ben zatenn
kiyman gerekiyosa kiyarsintamam cnm kıyamam ben zatenn
bana bağlı senaryo her senaryoma bakarsa atlatıcakİçimi rahatlattın. Artık tüm arsızlıklarıma katlanacaksın.
İçimi rahatlattın. Artık tüm arsızlıklarıma katlanacaksın.
bana bağlı senaryo her senaryoma bakarsa atlatıcak
hahaha pompy senaryosuna bakmayanları bana dövdürüyor sen dikakt et yinede sookak sanatikiyman gerekiyosa kiyarsin
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hahaha pompy senaryosuna bakmayanları bana dövdürüyor sen dikakt et yinede sookak sanati
yok cnm ben kıyamam zaten dediğim gibi için rahat olsun sende uslu durursan birşey olmazFarkettim valla dayak yersem mızıkçılık yaparım söylüyorum şimdiden.
1.bölümde Aslana yemek diye götürcekler seni orda bitecekFarkettim valla dayak yersem mızıkçılık yaparım söylüyorum şimdiden.
yok cnm ben kıyamam zaten dediğim gibi için rahat olsun sende uslu durursan birşey olmaz