14-20 Temmuz 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Üzüldum tabi :T neden sordun ama ölmedim iste yasiyorum ayni aktiflige son gaz devam destere gibi olmak istemiyorum ben protesto yapmak istemiyorum. 😉
butür uyarılara birşey diyemem ama bu fake iftira konularıyla ilgili @OzaN a bir kural sundum eğer o kuralı foruma koymazsa forumdan ayrılıcam bu iftiraların önünü kesmek zorunda ya foruma koyucak o kuralı yada gidicem forumdan

butür uyarılara birşey diyemem ama bu fake iftira konularıyla ilgili ozana bir kural sundum eğer o kuralı foruma koymazsa forumdan ayrılıcam bu iftiraların önünü kesmek zorunda ya foruma koyucak o kuralı yada gidicem forumdan

Koyarmi bilmiyorum insallah koyar.

Gelen mesajlar sonrası açıklama gereği doğdu.

Arkadaşlar bu listeyi yayınlıyoruz ama bunlar sadece istatistiksel bilgi. Burada birinci olmak elbette güzel bir şey fakat bunu amaç haline getirip çok fazla mesaj yazmaya çalışmak hem sizin forumdaki mesaj kalitenizi düşürmenize, hem de forumun genel kalitesinin düşmesine neden olur.

Bilmiyorum belki farkında değilsinizdir ama ilginizi çekmeyen bir konuya "dur şuraya da bir mesaj yazayım" niyetiyle girerseniz ister istemez zorlama bir şeyler yazmış olursunuz.

Bırakın bu listeye girmek amaç değil sonuç olsun. Sadece ilgilendiğiniz, bilgi sahibi olduğunuz konularla ilgili yorumlarda bulunmanız herkes için en doğrusu olacaktır. Ayrıca lütfen konularda konu dışına çıkmayalım. Başlıkların sadece size ait değil, herkesin okuduğu alanlar olduğunu unutmayalım. :) Eğer konu dışı mesaj yazacaksınız bunu profil mesajı olarak yazabilirsiniz, özelden konuşma şeklinde yazabilirsiniz hadi illa bir konuya yazacağım derseniz "şu an ne düşünüyorsun" tarzı genel sohbet konularına yazabilirsiniz. :)

Belirli bir süresi yok ne zaman normale döndüğünüzü görürsek kalkar. :)
Adminim burda bir yanlışlık var bence ben her konuya mesaj yazmaya çalışmıyorum bu nasıl oldu anlamadım bu konu için @xBUGRAx e soru sormuştum ondan sonra her konuyu kasmamaya çalıştım birde ben mesaj sayısını kasmak istemiyorum, normal konularda yorumumuzun olması bizim de hakkımız...