Daha demin destere gibi olucam diyordun , önceki mesajlarındaÜzüldum tabi neden sordun ama ölmedim iste yasiyorum ayni aktiflige son gaz devam destere gibi olmak istemiyorum ben protesto yapmak istemiyorum. 😉
Daha demin destere gibi olucam diyordun , önceki mesajlarındaÜzüldum tabi neden sordun ama ölmedim iste yasiyorum ayni aktiflige son gaz devam destere gibi olmak istemiyorum ben protesto yapmak istemiyorum. 😉
Hayir yani boyle devam ederse eninde sonunda olacagim oyle ama olmak istemiyorumDaha demin destere gibi olucam diyordun , önceki mesajlarında
butür uyarılara birşey diyemem ama bu fake iftira konularıyla ilgili @OzaN a bir kural sundum eğer o kuralı foruma koymazsa forumdan ayrılıcam bu iftiraların önünü kesmek zorunda ya foruma koyucak o kuralı yada gidicem forumdanÜzüldum tabi neden sordun ama ölmedim iste yasiyorum ayni aktiflige son gaz devam destere gibi olmak istemiyorum ben protesto yapmak istemiyorum. 😉
butür uyarılara birşey diyemem ama bu fake iftira konularıyla ilgili ozana bir kural sundum eğer o kuralı foruma koymazsa forumdan ayrılıcam bu iftiraların önünü kesmek zorunda ya foruma koyucak o kuralı yada gidicem forumdan
Ben biraz araştırdım hiç alakan olmadığı konularda msj yazmışsın )) böyle yapacağına ilgili olduğun konularda msj yaz bence ))Hayir yani boyle devam ederse eninde sonunda olacagim oyle ama olmak istemiyorum
koymazsa ozanda onları destekliyo olur zaten öyle bir forudma ben kalamam forumun huzuru için gerekli birşeyKoyarmi bilmiyorum insallah koyar.
Haklisin 😉 listeden alindigim icinde uzulmedim bosverBen biraz araştırdım hiç alakan olmadığı konularda msj yazmışsın )) böyle yapacağına ilgili olduğun konularda msj yaz bence ))
Çiğdem yine ne oldu ? Dbutür uyarılara birşey diyemem ama bu fake iftira konularıyla ilgili @OzaN a bir kural sundum eğer o kuralı foruma koymazsa forumdan ayrılıcam bu iftiraların önünü kesmek zorunda ya foruma koyucak o kuralı yada gidicem forumdan
özelden atayım sana isteğimiÇiğdem yine ne oldu ? D
Tmmteşekkürlerimi ilett face girince kendimde tşk ederim
Belirli bir süresi yok ne zaman normale döndüğünüzü görürsek kalkar.Ne zamana kadar devam edecek?
Adminim burda bir yanlışlık var bence ben her konuya mesaj yazmaya çalışmıyorum bu nasıl oldu anlamadım bu konu için @xBUGRAx e soru sormuştum ondan sonra her konuyu kasmamaya çalıştım birde ben mesaj sayısını kasmak istemiyorum, normal konularda yorumumuzun olması bizim de hakkımız...Belirli bir süresi yok ne zaman normale döndüğünüzü görürsek kalkar.