Pana Film'den Kanal D'ye Yeni Dizi

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Yeni sezon için şimdiden hazırlıklara başlayan Kanal D, yepyeni bir proje için daha kollarını sıvadı.​

Bu sezon atv’den Kanal D’ye transfer olan Kurtlar Vadisi’nin yapım şirketi Pana Film, Kanal D'ye yeni bir dizi hazırlırlıyor. Senaryosunu Behzat Ç.’nin de senaristi olan Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı, kod ismi Adı Yok olan proje eylül ayında ekranlara gelecek.​

Oyuncu seçimleri halen devam dizi, iyiyle kötünün savaşını işlerken, vicdan azabıyla yüzleşen bir adamın dramını anlatacak. Behzat Ç. ekibinin yaptığı dizinin yönetmeni ise Kurtlar Vadisi'nin efsane yönetmeni aynı zamanda Pana Film'in genel sanat yönetmeni Serdar Akar oldu.​

no03ARoy7z6fE6iC9z4pcnjv.jpg

@mrt-06 @takas @XanTier @china_shangai @Polat Şaşmaz @-KADİR-
@ABAY_06 @Çiğdem- @kvp-medya @WesTxCoasT @AlemTo

Pana Film'e bu sezon neler oluyor diye düşünmek lazım :D Önce Vadi Kanal D'ye geçti şimdi de Behzat Ç.'nin künye kadrosu transfer oldu :D

Bu dizide diğer Pana Film dizileri gibi tutmayacaktır Serdar Akar yapımında gerçekleşse bile. :)

Kenan Çoban'ın dizisi hayalkırıklığı yarattı ama bu dizi her türlü tutar demedi deme :)
Gürkan Uygun demek istedin herhalde. :X

Ben pek sanmıyorum açıkçası, diğer dizinin bile tutmama ihtimali fazla bana göre. Kenan Çoban'ı başarılı bir oyuncu olarak görmüyorum ben. :)

Gürkan Uygun demek istedin herhalde. :X

Ben pek sanmıyorum açıkçası, diğer dizinin bile tutmama ihtimali fazla bana göre. Kenan Çoban'ı başarılı bir oyuncu olarak görmüyorum ben. :)
Yoo hayır, Kenan Çoban'ın yeni başlayacak Beyaz Karanfil dizisinden söz ediyorum. Hem Gürkan Uygun'un oynadığı Kaçak dizisi niye hayal kırıklığı olsun?:X

Beyaz Karanfil hayal kırıklığı çünkü kadroda iddialı isimler yok. Kenan Çoban'da Gürkan Uygun gibi bir diziyi sırtlayacak isim değil. Daha öncede Pana Film Kenan Çoban'a Show Tv'de dizi yapmıştı ama tutmamıştı.:X

Yoo hayır, Kenan Çoban'ın yeni başlayacak Beyaz Karanfil dizisinden söz ediyorum. Hem Gürkan Uygun'un oynadığı Kaçak dizisi niye hayal kırıklığı olsun?:X

Beyaz Karanfil hayal kırıklığı çünkü kadroda iddialı isimler yok. Kenan Çoban'da Gürkan Uygun gibi bir diziyi sırtlayacak isim değil. Daha öncede Pana Film Kenan Çoban'a Show Tv'de dizi yapmıştı tutmamıştı.:X
İkimizinde devreleri yandı sabah sabah. Bir dakika. :X

Sen bu dizinin tutacağını düşünyorsun, Kenan Çoban'ınki hayal kırıklığı oldu dedin. Ben her ikisinin de tutacağını düşünmüyorum. Bakalım hangimizin kehaneti tutacak? :X

İkimizinde devreleri yandı sabah sabah. Bir dakika. :X

Sen bu dizinin tutacağını düşünyorsun, Kenan Çoban'ınki hayal kırıklığı oldu dedin. Ben her ikisinin de tutacağını düşünmüyorum. Bakalım hangimizin kehaneti tutacak? :X
Tmm ben sözümün arkasındayım.:) Diziyi var eden senaryodur bana göre Ercan Mehmet Erdem'in kalemine güveniyorum. Kaçak dizisinin senaristini hiç sevmem mesela Gürkan Uygun olmasa dizi çoktan yayından kaldırılmıştı.:X

Bu diziyi Behzat Ç.ekibinin yapacağı unutulmamalı.:X

Tmm ben sözümün arkasındayım.:) Diziyi var eden senaryodur bana göre Ercan Mehmet Erdem'in kalemine güveniyorum. Kaçak dizisinin senaristini hiç sevmem mesela Gürkan Uygun olmasa dizi çoktan yayından kaldırılmıştı.:X

Bu diziyi Behzat Ç.ekibinin yapacağı unutulmamalı.:X
Behzat Ç. reyting anlamında başarılı değildi zaten o yüzden başarılı olamaz dedim. :)

Behzat Ç. reyting anlamında başarılı değildi zaten o yüzden başarılı olamaz dedim. :)
Behzat Ç.'nin AB reytingleri fena değildi, tabii bu daha bütçeli bir dizi olacak ve Star'ın o zamanlar 4'üncü kanal olduğu unutulmamalı şimdi dizi çok izlenen bir kanalda ekrana gelecek.:)

Behzat Ç.'nin AB reytingleri fena değildi, tabii bu daha bütçeli bir dizi olacak ve Star'ın o zamanlar 4'üncü kanal olduğu unutulmamalı şimdi dizi çok izlenen bir kanalda ekrana gelecek.:)
Hadi bakalım, bekliyor olacağım reytinglerin açıklandığı günü. :X Naa buraya da yazdım, artıkın alıntılar cevap verirsin sinin didiğin çıkarsa. :F

Erkek işi olacağı için hep kadın önyargısı.:)
Hiç alakası yok, Behzat'ı ilk zamanlar izleyen birisiydim ben. :X Senaryo iyiydi ama bir kaç bölümünü kaçırınca devam etmedim. Fakat reytinglerde başarısız olduğu bir gerçek. Kanal D'de sabır yok, reytingler kötü olursa 4 - 5 bölüme biter. :)

Zaten polisiye ve aksiyon dizileri kaliteli olursa ilgimi çeker benim. :)

Hiç alakası yok, Behzat'ı ilk zamanlar izleyen birisiydim ben. :X Senaryo iyiydi ama bir kaç bölümünü kaçırınca devam etmedim. Fakat reytinglerde başarısız olduğu bir gerçek. Kanal D'de sabır yok, reytingler kötü olursa 4 - 5 bölüme biter. :)

Zaten polisiye ve aksiyon dizileri kaliteli olursa ilgimi çeker benim. :)
Kızma ama oyuncu kadrosunu görmeden peşin hükümlü davranıyorsun bu da Kurtlar Vadisi'nin yapımcı şirketi Pana Film'den dolayı.:)

Serdar Ekar gibi bir yönetmen ve Ercan Mehmet Erdem gibi kalemi kıvrak zeki bir adam var projede daha ne? Birde oyuncu kadrosunu görelim bakalım ondan sonra söyle tutup tutmayacağını.:X

Kızma ama oyuncu kadrosunu görmeden peşin hükümlü davranıyorsun bu da Kurtlar Vadisi'nin yapımcı şirketi Pana Film'den dolayı.:)

Serdar Ekar gibi bir yönetmen ve Ercan Mehmet Erdem gibi kalemi kıvrak zeki bir adam var projede daha ne? Birde oyuncu kadrosunu görelim bakalım ondan sonra söyle tutup tutmayacağını.:X
sürgünüm sabah sabah içimi sıktın. :X Ayy! :ppp:

Ben kalitesiz bir dizi olacak demedim ki. Reyting anlamında başarılı olamayacağını düşünüyorum dedim. Buna bağlı olarak diğer Pana dizileri gibi başarısız olacak dedim, bu yani. Ön yargı değil yani. :):X

sürgünüm sabah sabah içimi sıktın. :X Ayy! :ppp:

Ben kalitesiz bir dizi olacak demedim ki. Reyting anlamında başarılı olamayacağını düşünüyorum dedim. Buna bağlı olarak diğer Pana dizileri gibi başarısız olacak dedim, bu yani. Ön yargı değil yani. :):X
Dizi başlasın görüşcez seninle, burdasın dimi?:)

bakalım nasıl birşey olacak ilk bölümü kesin izlerim ,

Pana Film'de değişim var. Ercan Mehmet Erdem ile Serdar Akar, muhalifliği ile tanınan isimler. Aynı zamanda Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni senaristi Doğan Ümit Karaca da muhalif bir isim. Gerçi Kurtlar Vadisi Pusu artık siyasi kimliğini kaybeder. Ercan Mehmet Erdem ile Serdar Akar varsa işin içinde, kaliteli olacaktır zaten. Ben bunu Behzat Ç.'de gördüm zaten. Umarım Behzat Ç. gibi kaliteli iş olur. Adam Film yerine, Pana Film'in tercih edilmesi de ayrı bir ilginçlik. Pana Film çıkışa geçebilir artık yeni sezonlarda, farklı işlere imza atacak gibi duruyor. Hayırlı olsun. Büyük ihtimalle izlerim ama izlemem detaylara da bağlı olacak. :)

yalnız pana büyük gönderme yapmış reyaksşyon ekibine onlarında kod adı reyaksiyon değilmiydi panada kod adı yok diyerek @pompy gibi bir takım mesajları vermiş bence pana ve reyaksiyon ekibinin çekişmelerini daha çok görücez gibi 🙂
🙂
yeni sezona çok iddalı diziler var reyaksiyon,beyaz karanfil sonra bu dizi önceiklek bu 3 diziye bakıcam umarım 3 diziyide beğenir izlerim kadir inanırın diziside vardı ve 1-2 iddalı dizi daha yanı bu gelecek sezon çok iddalı yapımalr var cidden :love1::love1:

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy