Pana Film'den Kanal D'ye Yeni Dizi

Bakalım nasıl bir dizi olacak.

Sağlam bir aksiyon dizisi olursa izleyebilirim. Başarılar. :)

Klasik pana ,transfer olduğu kanala tutmayacak bir dizi daha kakalar)) kanal d ye geçmiş olsun şimdiden)))

Pana Film'de değişim var. Ercan Mehmet Erdem ile Serdar Akar, muhalifliği ile tanınan isimler. Aynı zamanda Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni senaristi Doğan Ümit Karaca da muhalif bir isim. Gerçi Kurtlar Vadisi Pusu artık siyasi kimliğini kaybeder. Ercan Mehmet Erdem ile Serdar Akar varsa işin içinde, kaliteli olacaktır zaten. Ben bunu Behzat Ç.'de gördüm zaten. Umarım Behzat Ç. gibi kaliteli iş olur. Adam Film yerine, Pana Film'in tercih edilmesi de ayrı bir ilginçlik. Pana Film çıkışa geçebilir artık yeni sezonlarda, farklı işlere imza atacak gibi duruyor. Hayırlı olsun. Büyük ihtimalle izlerim ama izlemem detaylara da bağlı olacak. :)
Adam Film sektörden çeklmiş. Haliyle Tarkan Karlıdağ Süreç Film'le anlaşmış, Serdar Akar da Pana Film bünyesine geçmiş. :)

İlginç bir şey daha gezide iki kutupta yer alan gurup birleşmiş durumda. Bu proje pananin da üstünde birlerine planlanmış goZukiluyor. Daha ince kurtların transferinde garip şeyler seziyorum demiştim. Sanırım kurtlar başka deryalara akacak gibi

Adam Film sektörden çeklmiş. Haliyle Tarkan Karlıdağ Süreç Film'le anlaşmış, Serdar Akar da Pana Film bünyesine geçmiş. :)
Demek o yüzden, diğer türlü zaten Adam Film olarak yayınlanırdı. Piyasada tutanamadılar ama yine de Elveda Rumeli gibi, Behzat Ç. gibi piyasaya iki iyi dizi çıkarttılar. :)

kanal d kafayı yemiş bu kadar diziyi ne yapacak bütün yapımcılar kanllar
onlarca dizi yapmaya başlamış nereye koymayı düşünüyorlar
kanal d bu sen ecımayacak göreceksiniz

pana filmin bugüne kadar yaptığı projeler uzun soluklu olmadı.umarım serdar akarla beraber bu kez vadi dışında etkili bir proje olur
yalnız dizinin eylül ayında başlaması biraz zor gibime geliyor...

Porje iyi gibi duruyor senarist ve yönetmen 'de iyi bakalım tutacakmı