- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Bekliyorum,ne zaman başlıyor 2.sezonSen de Gitsem Diyorum'un yeni sezonunda katılacaksın
Bekliyorum,ne zaman başlıyor 2.sezonSen de Gitsem Diyorum'un yeni sezonunda katılacaksın
Özelden yazdımBekliyorum,ne zaman başlıyor 2.sezon
Söylediklerinde haklısın öyle yapsaydım daha mantıklı olurdu.Puanın kaç ?Polisin isminin karıştırılması biraz basit kaçmış keşke daha iyi kurgulasaydın. Ayrıca baba çocuğa kardeşi olacağına telefonda pek söylemez olayı uzatma adına çocuğunu arayıp anne iyi sana müjdeli haberim var eve gelince anlatirim demesi daha mantıklı gibi
Sekiz verdimSöylediklerinde haklısın öyle yapsaydım daha mantıklı olurdu.Puanın kaç ?
10 tabiki bi daha sorma bu soruyu bana yarin vercem puaniniPuanın kaç ?
Sende ilk yazdığında belirt o zaman10 tabiki bi daha sorma bu soruyu bana yarin vercem puanini
Belirtme gwregi duymuyorum dedigim gibi sana her zaman 10 verecegim....Sende ilk yazdığında belirt o zaman
Belki beğenmediğin bir bölüm olur bir hata görürsün düşürebilirsin bu kadar emin konuşmaBelirtme gwregi duymuyorum dedigim gibi sana her zaman 10 verecegim....
Bnm emege saygim sonsuz bu forumdaki her diziye 10 veririm begenmezsem yorumda belirtirim o ayriBelki beğenmediğin bir bölüm olur bir hata görürsün düşürebilirsin bu kadar emin konuşma
Bundan sonra İsimsiz Kahramanlar Çarşamba,Perşembe Bizim Hayatımız Cumartesi,Pazar yayınlanacakBnm emege saygim sonsuz bu forumdaki her diziye 10 veririm begenmezsem yorumda belirtirim o ayri
Ben pek sevmiyorum isimsiz kahramanlariBundan sonra İsimsiz Kahramanlar Çarşamba,Perşembe Bizim Hayatımız Cumartesi,Pazar yayınlanacak
Bende senin Vampirlere ısınamadım bir türlüTarzim degil ama yinede okuyorum iste
Ya iste ama okuyosun cunku sende emege sayfi gosteriyosun ben isimsiz kahramanlari yazis seklini falan seviyorum ama konusuna ısinamadimBende senin Vampirlere ısınamadım bir türlü
O dizilere emek veriliyor çaba harcanıyor,ben tüm dizileri okuyorumYa iste ama okuyosun cunku sende emege sayfi gosteriyosun ben isimsiz kahramanlari yazis seklini falan seviyorum ama konusuna ısinamadim