Bizim Hayatımız 4.Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 4 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    4
Bilmiyorum valla, 2 gündür yok ortada
Insallah ölmemistir :T @destere yoksa bir olup forumu ayagami kaldiracaksiniz protesto yaparak :(
yok ölmedim @cookies 🙂
🙂 ama forumda tek @Harunnn60 ve sen merak etmişssin beni öldümü kaldımı bu kız diye ikinize özel oalrak tşk ederim 😉😉
perşembe gecesi hastaneye kaldırıldım acile tansiyon düşmesinden cumayı cumartesiyi orda geçirdim bugün akşam üstü taburcu olabildim 🙁🙁🙁🙁
@kvp-medya 10 verdim bu arada 🙂
🙂

yok ölmedim @cookies 🙂
🙂 ama forumda tek @Harunnn60 ve sen merak etmişssin beni öldümü kaldımı bu kız diye ikinize özel oalrak tşk ederim 😉😉
perşembe gecesi hastaneye kaldırıldım acile tansiyon düşmesinden cumayı cumartesiyi orda geçirdim bugün akşam üstü taburcu olabildim 🙁🙁🙁🙁
🙂
Sağol :)
Geçmiş olsun bu arada :( Profilinede yazmıştım ama olsun :)

yok ölmedim @cookies 🙂
🙂
Geçmiş olsun oruçtan kaynaklanmıstır

Geçmiş olsun oruçtan kaynaklanmıstır
teşekkür ederim yok bende aylar önce yine olmsutu böyle bu forumda yine geçmiş olsun dilekleini sunmustu arkadaşlar 🙂
🙂🙂
🙂
bende vitamin eksikliği ve en önemlisi kansızlık var bu tansiyon sıkıntısıda 2.kez basıma geldi ocak ayından sonra bu sefer çok yıprandım ama daha tekrarlamaz umarım 🙁