+18 ve dizi sürelerini yazdiğina göre kendi izlediklerini önerir Öyle mi @OzaN?Şöyle bide komedi gençlik dizisi filan önersen güzel olur
+18 ve dizi sürelerini yazdiğina göre kendi izlediklerini önerir Öyle mi @OzaN?
Çok şey kaçırıyor 😛Ozanın gençlik dizisi izlemiyor
Duyduğu filan varsa söylese yeter
@OzaN fantastik dizileri fazla sevmiyor
asıll fantastik izlemeyerek bir sürü şeyy kaçırıyorÇok şey kaçırıyor 😛
Seversin tabi oda fantastik sayilir@OzaN fantastik dizileri fazla sevmiyor
bunların içinden the walking dead izliyorum sadece zombilere bakış açımı değiştiren bir dizi oldu zombileri bile özlüyorum şuan
asıll fantastik izlemeyerek bir sürü şeyy kaçırıyor
Gençlik dizilerinin yarısı zaten fantastik TVD, The 100 The Originals Teen Wolf Başka varmıydı??@OzaN fantastik dizileri fazla sevmiyor
bunların içinden the walking dead izliyorum sadece zombilere bakış açımı değiştiren bir dizi oldu zombileri bile özlüyorum şuan
asıll fantastik izlemeyerek bir sürü şeyy kaçırıyor
the originalsa mutlaka bakk cnm klaus ve kardeşleri oynuyor o dizide daha 1.sezonu bu ayz izleyip yeni sezona yetişebilirsin 😵Seversin tabi oda fantastik sayilir
Neden sevmiyosa ilk yabanci dizi deneyimim vampir gunlukleri bnm
aşkk olan dizileri genclik oalrak algılıyorum yanı pembe dizi tarzında kısaca @OzaN baya birşey kaçırıyormuş ciddenGençlik dizilerinin yarısı zaten fantastik TVD, The 100 The Originals Teen Wolf Başka varmıydı??
Vallah ben vampir gunluklerinide biraktim ezele baslayacagim yarin karadayida 71. Bolumdeyim bitiririm ben bugun iste boylethe originalsa mutlaka bakk cnm klaus ve kardeşleri oynuyor o dizide daha 1.sezonu bu ayz izleyip yeni sezona yetişebilirsin 😵
😵
😵
😵😵
😵
😵
😵
sadece 1 diziye odaklama kendini the originalsa mutlaka baslamalısın harika bir vampir dizisi ilks ezonu muhteşemdiVallah ben vampir gunluklerinide biraktim ezele baslayacagim yarin karadayida 71. Bolumdeyim bitiririm ben bugun iste boyle
Onun ilk bolumunun baslangicini izledim cok guzeldi Cumartesi Vampir gunlukleri izleyecegim sen nerden izliyosun yabanci dizileri bu arada bn cep telefonumdan izliyorumsadece 1 diziye odaklama kendini the originalsa mutlaka baslamalısın harika bir vampir dizisi ilks ezonu muhteşemdi
netten ama siteden izlemiyorum türkçe alt yazı çıkar çıkmaz bilgisayarıma indirip öyle izliyorum nette donuyor falan onunla uğraşamamOnun ilk bolumunun baslangicini izledim cok guzeldi Cumartesi Vampir gunlukleri izleyecegim sen nerden izliyosun yabanci dizileri bu arada bn cep telefonumdan izliyorum
Ya iste nerden indiriyosun bende indirirsem bütun bölümleri izlerim ama indiremiyorumnetten ama siteden izlemiyorum türkçe alt yazı çıkar çıkmaz bilgisayarıma indirip öyle izliyorum nette donuyor falan onunla uğraşamam
Yardımcı olalım nerede kaldığın konusunda.GoT'ta 4.sezonda 4.bölümde kaldım Ramazan bitince bitirecem inşallah. The Walking Dead izlediğim kadarıyla mükemmel bir diziydi ama sıkıntı şu ki dizide nerde kaldığımı unuttum.
Seversin bence, sevmeyene rastlamadım zaten. Game of Thrones sevilmez mi?Eline sağlık.
Konudaki dizilere bakınca hepsini "başlasam mı acaba" diye elekten geçirmişim.
Game of Thrones: Başlamamın mantıklı bir sebebi yok aslında. Ama nedense sevmeyeceğimi düşünüyorum diziyi.
The Walking Dead: OzaN konuya yazmış ama yine de söyliyeyim ben "zombili dizi sevmem ben ya" İlk sezondan sonra düşen performans aklıma saçmalamışlar mı sorusunu getirdi. Muhtemelen başlamam ileride de.
House of Cards: Yazın başında başlamak istediğim dizilerden biriydi ama seçimimi Suits'ten yana kullanmıştım. Şu an bir diziye başlayacak olursam bu HoC olur ama.
The Big Bang Theory: Yabancı dizi izleme isteğimin en başlarında HIMYM ile birlikte başladığım dizilerdendi. Farklı komedi anlayışlarından dolayı sevmemiştim muhtemelen. Şu an elimde 2 tane çok güldüğüm komedi dizim var. İleride şans verebilirim ama bu sıkışıkta zor.
Modern Family: Yine absürd tarzda bir komedi sanırım. Ama TBBT daha çekici geliyor bana.
Aslında genel olarak bakılırsa çok başlamak istediğim bir dizi yokmuş. Ya da şu an öyle geliyor.
Çok şey kaçırıyor 😛