İsimsiz Kahramanlar 13.Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 9 90.0%
  • 9

Oy: 1 10.0%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    10
Sağol :)
Senin beğenmene çok sevindim :Z
Görsel sahne ve diyaloglarda iyisin belli oluyor sürekli şefkat tepe tarzı filimler izlediğini efekli dilimleri muhtemelen seviyirsun ama kurgu yönünü de geliştirmenin lazim. Şefkat tepe izleyerek gelişmez diyeyim)))

Görsel sahne ve diyaloglarda iyisin belli oluyor sürekli şefkat tepe tarzı filimler izlediğini efekli dilimleri muhtemelen seviyirsun ama kurgu yönünü de geliştirmenin lazim. Şefkat tepe izleyerek gelişmez diyeyim)))
Aman hocam kamyonetli fantezilere bu milletin sabrI kalmadI

Diologlar bu sefer daha sağlam.
Güzel bir bölüm olmuş haftaya daha heyecanlı olmasını bekliyorum[emoji4][emoji4]

Karakterleri geçtim diyaloglar da bana bir yerden tanıdık geldi. :D

Güzel olmuş, 10 verdim. :)

Yalnız etiketleme işine dikkat et. Ayrı ayrı mesajlarda etiket yapma. :) (O mesajlarını siliyorum.)

Karakterleri geçtim diyaloglar da bana bir yerden tanıdık geldi. :D

Güzel olmuş, 10 verdim. :)

Yalnız etiketleme işine dikkat et. Ayrı ayrı mesajlarda etiket yapma. :) (O mesajlarını siliyorum.)
Sağol zaten Şefkat Tepe'nin uyarlaması bu karakterleri değiştirmedim o yüzden :) İlk sahne tanıdık gelmiştir büyük ihtimalle :) 87.bölümde yer alan son sahneye benzedi Pier'in olduğu bölüm Kızılkayalar'da bekliyorum seni Serdar falan demişti :D

Diğer türlü etiket gitmiyor ama pompy'de öyle yapıyor

Sağol zaten Şefkat Tepe'nin uyarlaması bu karakterleri değiştirmedim o yüzden :) İlk sahne tanıdık gelmiştir büyük ihtimalle :) 87.bölümde yer alan son sahneye benzedi Pier'in olduğu bölüm Kızılkayalar'da bekliyorum seni Serdar falan demişti :D

Diğer türlü etiket gitmiyor ama pompy'de öyle yapıyor
pompy'ninkileri de sileceğim. Sen hem favori üyesin, o ise çaylak. Bir farkın olsun dimi. :D

pompy'ninkileri de sileceğim. Sen hem favori üyesin, o ise çaylak. Bir farkın olsun dimi. :D
O önemli değil ama diğer türlü etiket gitmiyor bir sorun var sanırım spoiler olarak bölümün altına paylaştım kimseye gitmemiş bakmıyorlar sonra senaryoya :)

Ya şu naza mı ne nerede 4 bölümdür yok:(Aslı hani yaralıydı ne ara iyileşti ayrıca yine yaralandı bu:D