hahahah hemen köse yazılarına başlarsın halukZaten daha netleşmedi ama bence de 23:45'de bitsin. Kaparız reytingleri.![]()
![]()
hahahah hemen köse yazılarına başlarsın halukZaten daha netleşmedi ama bence de 23:45'de bitsin. Kaparız reytingleri.![]()
![]()
Gecenin bir vaktinde sadece göz atmıştım içeriğe, okumamamıştım.Günleri konuda yazıyor zaten Berkan, Cuma ve Cumartesi olacakmış. Kanal Fox olunca 23.30'dan önce başlamaz boşuna erken olur diye bekleme.![]()
Cuma 00.15, Cumartesi 22.30Ne gibi.![]()
İlahi.Cuma 00.15, Cumartesi 22.30
Cuma yarısı 23.49 yarısı 00.39, Cumartesi yarısı 22.49 yarısı 00.19![]()
Bence reyting düşüşü olursa özeti uzatıp eski saatinde başlarlar.İlahi.)) ( 😡 ) Deniz Yıldızı yok Karagül özet erken başlayıp erken biter Karagül o kadar geçe kalamaz.
![]()
Araya girmek gibi olacak ama Lale Devri'nin özeti bir dönem 19.30'da başlayıp 22.00 civarı bitiyordu ama.İlahi.)) ( 😡 ) Deniz Yıldızı yok Karagül özet erken başlayıp erken biter Karagül o kadar geçe kalamaz.
![]()
Karagül de 21.15`e kadar sürebilir.Araya girmek gibi olacak ama Lale Devri'nin özeti 19.30'da başlayıp 22.00 civarı bitiyordu ama.@RevaN
Bence reyting düşüşü olursa özeti uzatıp eski saatinde başlarlar.
Benim açımdan Cuma-Cumartesi çok iyi olur. Star Pazar yayınlıyordu.![]()
Sina'nın ilk yazdığı yanlış çıktı gününü de yanlış duymuştur bence bekleyelim.Araya girmek gibi olacak ama Lale Devri'nin özeti bir dönem 19.30'da başlayıp 22.00 civarı bitiyordu ama.@RevaN
Cuma-Cumartesi olursa gözüme girer FOXSina'nın ilk yazdığı yanlış çıktı gününü de yanlış duymuştur bence bekleyelim.![]()
beyazsoy senin sevdiğin ve eleştirmediğin bir varlık var mı yer yüzünde?Arınç tan korkan kedi pir diye isim değiştirmiş)))
Bence tek Cumartesi olsun.Cuma-Cumartesi olursa gözüme girer FOXBaşka türlü netten izlemek zorundayım.
beyazsoy senin sevdiğin ve eleştirmediğin bir varlık var mı yer yüzünde?![]()
2 gün daha iyi bence. Karagül ardından iyi gider diyeceğim ama kitleleri zıt.Bence tek Cumartesi olsun.![]()
AB'de 10'u görecek bu sezon nesi zıt.2 gün daha iyi bence. Karagül ardından iyi gider diyeceğim ama kitleleri zıt.![]()
O zaman Pazartesi'den Perşembe'ye 19.45'de başlama ihtimali güçlendi. ÇD niyetine.Sina'nın ilk yazdığı yanlış çıktı gününü de yanlış duymuştur bence bekleyelim.![]()