@sokak sanati Macide demedin hayret.Ben Nice Guy 1.bölümü izledim ki hiç Kore dizisi sevmem. Hikaye süper. Günahkar çok iddialı geliyor.
![]()
Düzelttirdin zorla. Zevkle mesajda yazdırmıyon.
Bekliyoruz Seçkin'e ve Hazal'a bakacağım.
@sokak sanati Macide demedin hayret.Ben Nice Guy 1.bölümü izledim ki hiç Kore dizisi sevmem. Hikaye süper. Günahkar çok iddialı geliyor.
![]()
Ben Seçkin'e Gülcan'ı da Hazal'ı da yakıştırdım afişlerden sonra ama tek sorun Gülcan'ın sesi.Düzelttirdin zorla. Zevkle mesajda yazdırmıyon.
Bekliyoruz Seçkin'e ve Hazal'a bakacağım.![]()
Ben Seçkin'e Gülcan'ı da Hazal'ı da yakıştırdım afişlerden sonra ama tek sorun Gülcan'ın sesi.![]()
Normal konuşunca iyi ama bağırma sahnelerinde çekilmiyor.Aynen nasıl bir ince ses o.Çok kötü.
Normal konuşunca iyi ama bağırma sahnelerinde çekilmiyor.Arka Sokaklar'da dublajlı denk geldim bir de o daha kötü.
![]()
Hiç mi izlemedin? Aç Bir Çocuk Sevdim'deki bölümleri izle.Yine mi sesi sorunlu başrol.Bence dublajdan iyidir çok ses etmeyin.
![]()
Baktım biraz BÇS'de iyi bence AS'yi boşver o dizinin kalitesizliğindendir.Hiç mi izlemedin? Aç Bir Çocuk Sevdim'deki bölümleri izle.Sonra bir de Arka Sokaklar'daki dublajlı halini izle.
![]()
Ben bi de karakterinin ismine takıldım.Baktım biraz BÇS'de iyi bence AS'yi boşver o dizinin kalitesizliğindendir.![]()
Makbule'm uygun görmüş.Ben bi de karakterinin ismine takıldım.Saliha ne ya?
![]()
Ceylan gibi havalı bir şey bekliyordum ama Makbuş ne derse o olurMakbule'm uygun görmüş.![]()
Günleri konuda yazıyor zaten Berkan, Cuma ve Cumartesi olacakmış. Kanal Fox olunca 23.30'dan önce başlamaz boşuna erken olur diye bekleme.Bir Erkek Bir Kadın klasikti. Ama böyle olması daha iyi olmuş, içeriği de düşününce. Umarım doğru düzgün bir güne ve saate koyarlar da izleyebilirim.