aga oruçluyum , ben de 201.bölümdeyim onu izliyorum şimdi 😀Ve Polatların izini buldular
Aga oruçluysan aç 24.bölpmp seyret açlık susuzluk herşeyi süpürüyor
aga oruçluyum , ben de 201.bölümdeyim onu izliyorum şimdi 😀Ve Polatların izini buldular
Aga oruçluysan aç 24.bölpmp seyret açlık susuzluk herşeyi süpürüyor
Nerede lannnnnnnnnnnnOha lan İskender geliyor![]()
Benim izlediğim bölümlerde abiNerede lannnnnnnnnnnn
Ulan bekar olmak böyle bi§ey demekmi§ ne guzel kafaniza göre vadi seyrediyorsunuz bizm tvde suan couillou var mecburen milyonuncu kez onu izliyoruz erkeksen kanal degistir kiyamet kopuyoraga oruçluyum , ben de 201.bölümdeyim onu izliyorum şimdi 😀
sen evlmsinUlan bekar olmak böyle bi§ey demekmi§ ne guzel kafaniza göre vadi seyrediyorsunuz bizm tvde suan couillou var mecburen milyonuncu kez onu izliyoruz erkeksen kanal degistir kiyamet kopuyor
nasılsınızve as vadikızı kardeşim
tabi abi çocukları kırmak olmak zaten istesende değiştiremezsin bizde nasip olursa senin durumunaa gelecez 😀Ulan bekar olmak böyle bi§ey demekmi§ ne guzel kafaniza göre vadi seyrediyorsunuz bizm tvde suan couillou var mecburen milyonuncu kez onu izliyoruz erkeksen kanal degistir kiyamet kopuyor
koptum resmenNerede lannnnnnnnnnnn
bende ve fena alde baş ağrısı çekyorumOruçlıyuz nasıl olalım vadikızı sen nasılsın
Ellerinizden öper 5,5 ya§inda oglum varsen evlmsin
nasılsınız
Allah bağışlasın abiEllerinizden öper 5,5 ya§inda oglum var
a.s vadi kızı iftarı bekliyoruz napalım sizde durumlar nasılselamlar ehrkese
yaa öylem ben szi 19 yaşındab ri sanıyodumEllerinizden öper 5,5 ya§inda oglum var
Insan açken zihni acik akli daha iyi calisiyorkoptum resmen![]()
![]()
![]()
bugün ikinci kez oluyo iki espiriye de benim adaşda patlattın oruç oruçlu yine iyisin
ne yapıalım valla bzide iftar beklyoruzAllah bağışlasın abi
a.s vadi kızı iftarı bekliyoruz napalım sizde durumlar nasıl