@sokak sanati @xemrexxx buraya davet ediliyorsunuz kendim ediyorum hemde hadi çabuk olun bekliyorum burda 🙂🙂🙂
Geldim ne oldu.:
@sokak sanati @xemrexxx buraya davet ediliyorsunuz kendim ediyorum hemde hadi çabuk olun bekliyorum burda 🙂🙂🙂
Nediyorsun senaryoma
Bu senaryoyla ilgili yorumunuz ne nasilnolmusSenaryo'ndan çok çiko bizi niye etiketledi onu merak ettim.
pompy konuya gelmeyenler olunca bana söylüyor ben getiriyorum burdasın işte cnmSenaryo'ndan çok çiko bizi niye etiketledi onu merak ettim.
pompy konuya gelmeyenler olunca bana söylüyor ben getiriyorum burdasın işte cnm
hahahah seni tuzağa düşürdük cnmBeni niye alet ediyorsun Pompy'nin oyunlarına. Benim yerime @ABAY_06 'yı çağır.
hahahah seni tuzağa düşürdük cnm
Abay_06 geldi eski pompy senaryosu yok artik yeni pompy senaryosu var okunuyor artikBeni niye alet ediyorsun Pompy'nin oyunlarına. Benim yerime @ABAY_06 'yı çağır.
aaa ben davet edicemde gelmicekmisin çok ayıpBir daha glmem bende.
Sen başrolsün
Abay_06 geldi eski pompy senaryosu yok artik yeni pompy senaryosu var okunuyor artik
Adın geçmemiş olabilir ama pompy bu seni bulur çıkartır bir yerden başrol olursun demi @pompyNerde başrolüm Adım bile geçmemiş.
Haklısın reiz.
aaa ben davet edicemde gelmicekmisin çok ayıp
hadi çocuğun senaryosuna iyi kötü birşey söylede gönlü olsun 😉😉
Adın geçmemiş olabilir ama pompy bu seni bulur çıkartır bir yerden başrol olursun demi @pompy
Evet oyle mesela sezon finali suprizim maskeli mafyaAdın geçmemiş olabilir ama pompy bu seni bulur çıkartır bir yerden başrol olursun demi @pompy
@pompy'le aranız düzelmişÇok saçma bir yere gidiyor anlayamıyorum. Beyin fırtınasına gerek yok.
Sen oyun mu oynuyorsun bana gönderme yaptıttırmaya çalışma.
Bak gördünmü @sokak sanati süprizlere hazırlıklı olEvet oyle mesela sezon finali suprizim maskeli mafya
Aynen yorum yapmayınca çabuk atlatıyoruz.
Maskeli Fedai olmasın oEvet oyle mesela sezon finali suprizim maskeli mafya