@sokak sanati @xemrexxx buraya davet ediliyorsunuz kendim ediyorum hemde hadi çabuk olun bekliyorum burda 🙂🙂🙂
Geldim ne oldu.:
@sokak sanati @xemrexxx buraya davet ediliyorsunuz kendim ediyorum hemde hadi çabuk olun bekliyorum burda 🙂🙂🙂
Nediyorsun senaryoma
Bu senaryoyla ilgili yorumunuz ne nasilnolmusSenaryo'ndan çok çiko bizi niye etiketledi onu merak ettim.![]()
pompy konuya gelmeyenler olunca bana söylüyor ben getiriyorum burdasın işte cnmSenaryo'ndan çok çiko bizi niye etiketledi onu merak ettim.![]()
pompy konuya gelmeyenler olunca bana söylüyor ben getiriyorum burdasın işte cnm![]()
hahahah seni tuzağa düşürdük cnm
Abay_06 geldi eski pompy senaryosu yok artik yeni pompy senaryosu var okunuyor artik
aaa ben davet edicemde gelmicekmisin çok ayıpBir daha glmem bende.![]()
Sen başrolsün
Sen başrolsün![]()
Abay_06 geldi eski pompy senaryosu yok artik yeni pompy senaryosu var okunuyor artik
Adın geçmemiş olabilir ama pompy bu seni bulur çıkartır bir yerden başrol olursun demi @pompyNerde başrolüm Adım bile geçmemiş.
Haklısın reiz.![]()
aaa ben davet edicemde gelmicekmisin çok ayıp
hadi çocuğun senaryosuna iyi kötü birşey söylede gönlü olsun 😉😉
Adın geçmemiş olabilir ama pompy bu seni bulur çıkartır bir yerden başrol olursun demi @pompy
Evet oyle mesela sezon finali suprizim maskeli mafyaAdın geçmemiş olabilir ama pompy bu seni bulur çıkartır bir yerden başrol olursun demi @pompy
@pompy'le aranız düzelmişÇok saçma bir yere gidiyor anlayamıyorum. Beyin fırtınasına gerek yok.
Sen oyun mu oynuyorsun bana gönderme yaptıttırmaya çalışma.![]()
Bak gördünmü @sokak sanati süprizlere hazırlıklı olEvet oyle mesela sezon finali suprizim maskeli mafya
Aynen yorum yapmayınca çabuk atlatıyoruz.
Maskeli Fedai olmasın oEvet oyle mesela sezon finali suprizim maskeli mafya