Kurtlar Vadisi Pusu 12.Sezon Tahminleri

aynen artık millet sıkıldı polat alemdar a aç resmen son 2 sezondur 10. yılda maskeli olduu için göremedik son sezoon zaten malum bu sene bunların acısını çıkartmak lazım
Doğru bide maskeli olarak ortadan kayboldu böyle şeyler söylenmez ayıp ama adam bir evlendi vadedeki süresi kısaldı abisiyle arası bozuldu kader arkadaşları tarafından terk edildi adamın başına gelmeyen kalmadı hayırlısı olsun bu sezona müthiş bir giriş yaparak hepsine gereken dersleri verecektir inşaallah
inş özeliikle o vadiden ayrılıp necati şaşmaz ı tek başına bırakanların ona rakip olanları açık söyliyim hepsinin morarmasını ve çatlaması nı istiyorum

hehalde yemeye oturdun 🙂

Son düzenleme:
Yedim bitti herşey vadi adına iyi olurda bizde bu sezon tv başında keyifle ve heyecanla seyrederiz vadimizi

Kadir favori dizi yarışmasında vadiye oy vermeyi unutma sakın

Yedim bitti herşey vadi adına iyi olurda bizde bu sezon tv başında keyifle ve heyecanla seyrederiz vadimizi
afiyet olsun 🙂 tabi hepimizin beklentisi o şunu da söyliyim ben her ne kadar vadiyi eleştirsem de şöyle böyle desemde benim için vazgeçilmezdir ve sürekli izlediğim tek dizidir

afiyet olsun 🙂 tabi hepimizin beklentisi o şunu da söyliyim ben her ne kadar vadiyi eleştirsem de şöyle böyle desemde benim için vazgeçilmezdir ve sürekli izlediğim tek dizidir

Kadir favori dizi yarışmasında vadiye oy vermeyi unutma sakın

Bizim de öyle vadi benim icin vazgecilmezdir onunla mutlu oluyoruz hep iyi olmasi icin bu ele§tirileri yapiyoruz iyi olsun ki daha uzun seneler devam etsin bizlerde keyifle izleyelim ve buralarda sizler gibi degerli karde§lerimizle muhabbet edip yorumlsrimizi yapalim

Aynen bana katlandigin icin cok saol allah rahatlik versin senle muhabet etmek beni cok mutlu ediyor ayni zamanda da ufkumu aciyor yarin gorusmek uzere allaha emanet ol karde§im