Ben Buraya resimler koysam sorun olmaz dimi ? 167 msj 757 hit ile 1 .şuan )Konu mesaj alıp olumlu yorumlar alıyorsa reytingi iyidir işte fazla da kurcalamaya gerek yok bence.
Ben Buraya resimler koysam sorun olmaz dimi ? 167 msj 757 hit ile 1 .şuan )Konu mesaj alıp olumlu yorumlar alıyorsa reytingi iyidir işte fazla da kurcalamaya gerek yok bence.
Ben bilmem bu bölümün yönetimi bende değil artık diğer yönetici arkadaşlar daha iyi bilirler ama aksi söylenmediyse en azından şimdilik sakınca yoktur.Ben Buraya resimler koysam sorun olmaz dimi ? 167 msj 757 hit ile 1 .şuan )
Tamam o zaman 😉Ben bilmem bu bölümün yönetimi bende değil artık diğer yönetici arkadaşlar daha iyi bilirler ama aksi söylenmediyse en azından şimdilik sakınca yoktur.
Nasıl hesapladın ?ben kendi reytingimi Hesapladim eskiden 3 ten 15 e kadardı
Nasıl hesapladın ?
Nasıl hesapladın ?
3 4 5 çıkıyor 6 ve üzeri 6 yi geçerse hesaplaNiyor kac kisi mesela en fazla 15 veren oldu ve 2 den üstünse oylar carpilip oylaRri geçerli olanla bölüp 0,2 ye çarpıyorsunNasıl hesapladın ?
Pompy senin reytingler baya düşük3 4 5 çıkıyor 6 ve üzeri 6 yi geçerse hesaplaNiyor kac kisi mesela en fazla 15 veren oldu ve 2 den üstünse oylar carpilip oylaRri geçerli olanla bölüp 0,2 ye çarpıyorsun
Benimkilere protesto var muhalefet yaptiĞim icinPompy senin reytingler baya düşük
Biraz tarafsız olman lazım pompyBenimkilere protesto var muhalefet yaptiĞim icin
Ben gercekleri yaziyorum ak parti propagangasi yapan dizileri seyrettikleti icin asil illumunuati oBiraz tarafsız olman lazım pompy
her doğru her yerde söylenmezBen gercekleri yaziyorum ak parti propagangasi yapan dizileri seyrettikleti icin asil illumunuati o
Hayır, nereden çıktı ?
O başka konuydu.biz burda @XanTier ile konuşmuştuk hepsi uçup gitmiş ?
Teşekkür ederim yanlış anlamışım
Senaryomu yeni adlarını gordunmu nasıl olmuşBurada değildi o.
Tapatalk
Yetersiz değil benim için yeterli günün en çok görüntülenen dizi olmuş sonuçtaProgram sıralamaları belli oldu
Perşembe gününün reytingleri,
1- FORUMCA 616 GÖRÜNTÜLENME İLE AÇIK ARA LİDER OLDU
2- İSİMSİZ KAHRAMANLAR 12.BÖLÜMÜ ne yazık ki 72 görüntülenme alarak beklenileni veremedi , program 2.oldu @kvp-medya
3- pompy senaryosunu yazdığı Güçler 21.bölüm 58 görüntüleme ile sonucu oldu
Cuma günü reytingleri @pompy
cuma günü sadece 1 program ve 1 dizi yarışmış
1- pompy halkın polisi sezon finali yapıyor bölümüyle 87 görüntülenme alarak kılpayı 1.olmuş @pompy
2-Yok Öyle Yağma dizisi 85 görüntülemeyle zirveyi kıl payı kaçırmış oluyor , dizi moderatörerin ve editörlerin desteğini alarak kendinde emin bir şekide yoluna devam ediyor
not : Forumca programı görüntülenme sayısı hızla artmış , ve şuan en popüler koular kısmında 2 ve. 3.olmuştur
@emreemreu @Yakamoz-Asi @mrt-06 @XanTier siz bu şekilde reytingleri hesaplamıyorsunuz zaten , eğlence amaçlı yapılmıştır
enveri görmemişim pardonYetersiz değil benim için yeterli günün en çok görüntülenen dizi olmuş sonuçta
Bu arada her gün hesapla böyle
Cuma günü Enver'in diziside vardı.