Maskeli Fedai
Favori Üye
Hemen sat bizi
O bizim dizilere 3 veriyordu biz onunkilere
aaa polat şaşmazı biliyorum çocuklar duymasınmış takas demiştiTam tersi @Çiğdem-. Bu çd ve kvp'ye (Eski nicklerini bilmezsin ) zamanında bunu yaptıkları için çok kızdım. Hatırlarlar
@XanTier lakabımızı şikeciye çıkardınaaa polat şaşmazı biliyorum çocuklar duymasınmış takas demişti
bu arada dikkatimi şu çekti yani kurtlar vadisi fanları olarak dizimize şike yapıldı diyoruz ama bunu diyen kurtlar vadisi fanlarıda şikeci çıktı burası çok ilginç bir tesadüf
aaa böyle olcuanı bilsem hiç bu konuyu 3 yıl sonra falan tekrardan açmazdım vlla nerden gördüysem gözüme çarptı bugün bir kurcalayım dedim konuyu@XanTier lakabımızı şikeciye çıkardın
Kadınlar her zaman meraklıdıraaa böyle olcuanı bilsem hiç bu konuyu 3 yıl sonra falan tekrardan açmazdım vlla nerden gördüysem gözüme çarptı bugün bir kurcalayım dedim konuyu
evet ama merakımızda işe yarıyo bak taaa 3 yıl önceki işlenmiş suçları çıkardım ortayaKadınlar her zaman meraklıdır
Dizilerimizi birlikte yazıyorduk doğal olarak en yüksek puanı vermemiz lazımdıevet ama merakımızda işe yarıyo bak taaa 3 yıl önceki işlenmiş suçları çıkardım ortaya
yazın açılabilirmiş şike yapıldığı için kapatılmış uygulama poampy burayıda karıştırmış hahahaKeşke başlasa güzel uygulama gerçekten ...
Yorumları gördüm evet şike deniyor ama zannetmem isteyen istediği puanı veriyor sonuçta herşey fare ve el arasında kalmış.... yazın açılırmı orasını bilmem ben yazın yokum amayazın açılabilirmiş şike yapıldığı için kapatılmış uygulama poampy burayıda karıştırmış hahaha
bu arada programı mı nasıl buldun ?Şu an için hayır ama ilerleyen günlerde olabilir.
artık senin kanıtlarına bile kimse inanmaz montajmı nerden bilelim yanıFark-I Asi-Yakamoz
Favoriforumum itiraflarından sonra en yüksek mesaj ve görüntülenme
Ekli dosyayı görüntüle 37975
@xemrexxx @Çiğdem- @Yakamoz-Asi @Forumdash @RüzgarGülü
@mrt-06 @RevaN @Arslan Bey
Yok artık montaj değil gerçekler bunlarartık senin kanıtlarına bile kimse inanmaz montajmı nerden bilelim yanı
Biliyorum okudum ama yapmıyorlarmış artık bende eldeki verilere göre hesaplama yaptımHarun reyting ölçümü hit üzerinden yapılmıyordu yalnız, hesabı başkaydı. @Harunnn60
Konu mesaj alıp olumlu yorumlar alıyorsa reytingi iyidir işte fazla da kurcalamaya gerek yok bence.@OzaN sen ne düşünüyorsun bu konuda ? )