Show Sevdaluk - Dizi Yorumları

Sevdaluk çok yakında Tekrarlari ile Show TV de
Kaynak :Twitter Fanları

Evet.. geldik yoruma. :D

Birinci bölümü TV'den izlemistim bilindigi gibi begenmistim. Sonrasinda devam etmemistim. Bugüne nasip oldu ve bir solukta 2, 3 ve 4. bölümü HD kalitesiyle arka arkaya izledim.

Diziyi genel olarak cok begendim. Karakterler cok iyi, cuk oturmus bence. Bazi seyler daha ortaya cikmadi ama zamanla ortaya cikacaktir.

Orhan ve Gülben birbirine cok yakisiyorlar. Yalniz 4 bölümdür Orhan'in kiz kardesinin ismini ya duyamadim yada reytingleri arastirirken bir yandan atlamis olabilirim. Birde gercek ismini rica ediyorum Gülben ve Orhan'in kiz kardesi'nin @denizz19 ikiside cok güzeller. :D

Adalet ve Ali Ihsan dizinin ana karakterleri olsa da diger karakterler ile dengeli bir sekilde görünüyorlar. Bu yönü dizinin cok iyi bence.

Müzikler enfes. Samistal Yaylasi dilimden düsmez artik. :D

Ayi her göründügünde güldürüyor ama cok az görünüyor ya. :D Neyse dizide yeterince ayu var da :D

Genel olarak cok güldüren sahne oldu. Diziyi resmen kacirmisiz valla. :D Simdi böyle dedim diye Deniz kafamizin etinu yer biturur, tam "kot kafa" iste ne olacak. :F

Evet.. geldik yoruma. :D

Birinci bölümü TV'den izlemistim bilindigi gibi begenmistim. Sonrasinda devam etmemistim. Bugüne nasip oldu ve bir solukta 2, 3 ve 4. bölümü HD kalitesiyle arka arkaya izledim.

Diziyi genel olarak cok begendim. Karakterler cok iyi, cuk oturmus bence. Bazi seyler daha ortaya cikmadi ama zamanla ortaya cikacaktir.

Orhan ve Gülben birbirine cok yakisiyorlar. Yalniz 4 bölümdür Orhan'in kiz kardesinin ismini ya duyamadim yada reytingleri arastirirken bir yandan atlamis olabilirim. Birde gercek ismini rica ediyorum Gülben ve Orhan'in kiz kardesi'nin @denizz19 ikiside cok güzeller. :D

Adalet ve Ali Ihsan dizinin ana karakterleri olsa da diger karakterler ile dengeli bir sekilde görünüyorlar. Bu yönü dizinin cok iyi bence.

Müzikler enfes. Samistal Yaylasi dilimden düsmez artik. :D

Ayi her göründügünde güldürüyor ama cok az görünüyor ya. :D Neyse dizide yeterince ayu var da :D

Genel olarak cok güldüren sahne oldu. Diziyi resmen kacirmisiz valla. :D Simdi böyle dedim diye Deniz kafamizin etinu yer biturur, tam "kot kafa" iste ne olacak. :F
Öncelikle zamanını ayırıp izlediğin için teşekkür ederim. Dizi ne bileyim ya aklıma geldikçe üzüldüğüm, finali kesinlikle haketmeyen ve daha iyi bir kanalda daha iyi reytingler alabileceğini düşündüğüm bir diziydi malum ki Show'un kitlesi neredeyse yok artık. Müzikler zaten can alıcı her daim söylemişimdir, dramayı da komediyi de çok çok iyi yansıtan müzikler seçmişti ekip. Ayı Badem sürekli çıkmadı evet bazı bölümlerde vardı ama ilerleyen bölümlerde daha da azalacak Badem'in sahneleri görmeyeceksin epeyce. :) Samistal Yaylasi zaten çok sağlam bir parça ilerleyen bölümlerde yine söylenecek. Tüm oyuncular eşitti dediğin gibi biri birinden üstün değil eşit dağılımlıydı. Orhan'ın kız kardeşinin ismi Gonca. Gerçek ismi ise Merve Erdoğan. Gülben'in gerçek ismi ise Oya Unustası. Bence de diziyi kaçırdınız ama izleyebilirsiniz netten tümünü. İlk bölümler biraz daha pasifti gibi ama sonradan iyice açıldı dizi. TNS sevmedi dizimi. :(

Bugün 5. ve 6. bölümü izledim.

Yine harika bölümlerdi. Dizide hep bir sey oluyor, hic dur durak yok, hep bir olay hep bir olay. :D

Ali Ihsan HES'cileri planini cözdü sonunda ve ocaklarina incir agaci dikmek icin yola cikti.

Orhan babasi ile hala barismadi ama barismalari yakin gibi duruyor sanki. :)

Gülben-Orhan daha yakinlasma olmadi ama 7. bölüm fragmanini izledim simdi yanaktan öpüyor Orhan. :Z

Bu Nihan bi girdi yani 5. bölüme hakimdi. Bu Tayyar'da hala unutamamis anlasilan hala daha bir gözetlemeler falan filan. Gül gibi kadinin var ne bakinip durun hala. :D

Adalet dava acti ama kazanir mi emin degilim. Nereden doguyor onun hakki onu da tam anlamadim.

Gonca'nin sevdigi kim? Bu Orhan'in müzikci arkadasi mi?

Muhtar'in foyasi da meydana cikti artik gelecek secimlerde kazanamaz, hanimi kazanacak ve muhtar olacak gibi. :D

Fizibiliteci genc yemekleri överken dayagi yiyiyordu cok güldürdü o sahne. :F

Bu veteriner de bir acilamadi gitti. :D

Yarin vakit olursa 7. Bölümü izlerim. :D
Dizideki favorim kesinlikle Gülben. :love1: :love1: :love1:

Bugün 5. ve 6. bölümü izledim.

Yine harika bölümlerdi. Dizide hep bir sey oluyor, hic dur durak yok, hep bir olay hep bir olay. :D

Ali Ihsan HES'cileri planini cözdü sonunda ve ocaklarina incir agaci dikmek icin yola cikti.

Orhan babasi ile hala barismadi ama barismalari yakin gibi duruyor sanki. :)

Gülben-Orhan daha yakinlasma olmadi ama 7. bölüm fragmanini izledim simdi yanaktan öpüyor Orhan. :Z

Bu Nihan bi girdi yani 5. bölüme hakimdi. Bu Tayyar'da hala unutamamis anlasilan hala daha bir gözetlemeler falan filan. Gül gibi kadinin var ne bakinip durun hala. :D

Adalet dava acti ama kazanir mi emin degilim. Nereden doguyor onun hakki onu da tam anlamadim.

Gonca'nin sevdigi kim? Bu Orhan'in müzikci arkadasi mi?

Muhtar'in foyasi da meydana cikti artik gelecek secimlerde kazanamaz, hanimi kazanacak ve muhtar olacak gibi. :D

Fizibiliteci genc yemekleri överken dayagi yiyiyordu cok güldürdü o sahne. :F

Bu veteriner de bir acilamadi gitti. :D

Yarin vakit olursa 7. Bölümü izlerim. :D
Dizideki favorim kesinlikle Gülben. :love1: :love1: :love1:
Emine ile Nihan karakterini aynı kişi canlandırıyor bilmem farketmişsindir ama hatırlatayım dedim. :)

Adalet'in açtığı dava nereden doğuyor ona hak diye sormuşsun. Annelerinin ölmeden önce torunlarına bıraktığı miras topraklar onlar. Onlara bir şey olduğunda bir güvenceleri olsun istemişler. Adalet bunu savunurken, kardeşi Hayriye ise toprakları satıyor.

Gonca'nın sevdiği askerde ismi İrfan. Ama neler olduğunu ilerleyen bölümlerde göreceksin. :)

Muhtarlık seçimleri oldukça komik anlarla dolu. Ama tahmin ettiğin kişi muhtar olmayacak, ona da sürpriz diyelim. :)

Veteriner ilerleyen bölümlerde çok daha süper olacak. :F

Emine ile Nihan karakterini aynı kişi canlandırıyor bilmem farketmişsindir ama hatırlatayım dedim. :)

Adalet'in açtığı dava nereden doğuyor ona hak diye sormuşsun. Annelerinin ölmeden önce torunlarına bıraktığı miras topraklar onlar. Onlara bir şey olduğunda bir güvenceleri olsun istemişler. Adalet bunu savunurken, kardeşi Hayriye ise toprakları satıyor.

Gonca'nın sevdiği askerde ismi İrfan. Ama neler olduğunu ilerleyen bölümlerde göreceksin. :)

Muhtarlık seçimleri oldukça komik anlarla dolu. Ama tahmin ettiğin kişi muhtar olmayacak, ona da sürpriz diyelim. :)

Veteriner ilerleyen bölümlerde çok daha süper olacak. :F
Tahmin etmistim de emin de olmamamistim Emine ile Nihan'dan, söyledigin iyi oldu. :D

Onu anladim da Topraklar Hayriye'nin üstüne degil mi, ne yaparsa yapsin. :D

Irfan kesin bu müzikci cikacak aha da tahmini mi yazdim. :D

Bekliyoruz Muhtarlik secimlerini. :D

Bu Veteriner benden de beter valla. :D

Tahmin etmistim de emin de olmamamistim Emine ile Nihan'dan, söyledigin iyi oldu. :D

Onu anladim da Topraklar Hayriye'nin üstüne degil mi, ne yaparsa yapsin. :D

Irfan kesin bu müzikci cikacak aha da tahmini mi yazdim. :D

Bekliyoruz Muhtarlik secimlerini. :D

Bu Veteriner benden de beter valla. :D
Topraklar Hayriye'nin üstüne evet ama şöyle bir durum var. Orhan ve Gülben için geleceğe yönelik bir teminat gibi düşün. Hayriye'de çocuklarına kızgın olduğu için satıyor. Adalet ise çocukların haklarını sattırmamaya çalışıyor ve altınları vererek kendi üzerine almaya çalışıyor toprakları Hayriye'den. :)

İrfan bakalım kim çıkacak? :D

Topraklar Hayriye'nin üstüne evet ama şöyle bir durum var. Orhan ve Gülben için geleceğe yönelik bir teminat gibi düşün. Hayriye'de çocuklarına kızgın olduğu için satıyor. Adalet ise çocukların haklarını sattırmamaya çalışıyor ve altınları vererek kendi üzerine almaya çalışıyor toprakları Hayriye'den. :)

İrfan bakalım kim çıkacak? :D
Anladim tamamdir. :D

Catlatma adami usagum nasil olsa ögrenecegum söyle da. :D