İzleme o 2 bölümü. Onun yerine film izle.Dün 1 bölüm izledim, bugün de 2 bölüm izleyeceğim. Biraz daha zorlaman lazım.
İzleme o 2 bölümü. Onun yerine film izle.Dün 1 bölüm izledim, bugün de 2 bölüm izleyeceğim. Biraz daha zorlaman lazım.
Şu anda Pc'de film kalmadı. Torrent de dolu. İzleyecek bir şeyim yok anlayacağın. Ama yarın senin için izlememeye çalışırım.İzleme o 2 bölümü. Onun yerine film izle.
Başka dizilere başla.Şu anda Pc'de film kalmadı. Torrent de dolu. İzleyecek bir şeyim yok anlayacağın. Ama yarın senin için izlememeye çalışırım.
Friends'e başlamak istiyorum da bugün olmaz işte. Neyse, halletmem gereken işler çıktı zaten. Bugün sadece 1 bölüm izlerim herhalde.Başka dizilere başla.
sen ve yabancı dizi izlemekBreaking Bed 1.Sezon 1.Bölüm
Çok öncede izlemiştim aslında ama yinede yorumumu belirteyim.Dizi çok sıkıcı başladı ama sonları güzelleşti gibi.Bu kadar.
Not : Ortaları sıkıcı olduğu için uyumuştum
Arkadaşım zorlamıştı izle izle diye bende izlemiştim yani 3 ay önce izlemiştimsen ve yabancı dizi izlemek
keşke biraz daha izleseydinArkadaşım zorlamıştı izle izle diye bende izlemiştim yani 3 ay önce izlemiştim
Çok sıkıcı yahu hem yabancı dizi izlemek pek zevk vermiyor banakeşke biraz daha izleseydin
sana zaten bir vadi zevk veriyorÇok sıkıcı yahu hem yabancı dizi izlemek pek zevk vermiyor bana
Diyorum ya heyecanı aksiyonu gizemi aşkı Vadide öğrendimsana zaten bir vadi zevk veriyor
bu dizidede öğrenebilirdinDiyorum ya heyecanı aksiyonu gizemi aşkı Vadide öğrendim
Yav harun Allah aşkına bir git bu dizi de hiçbirşey yok abartılıyor sadece boş bir balon sadecebu dizidede öğrenebilirdin
gir bak bakayım kaç puan almışYav harun Allah aşkına bir git bu dizi de hiçbirşey yok abartılıyor sadece boş bir balon sadece
İmdb hesabına gelene iyi hesabına gelmeyene kötü puan veriyor.gir bak bakayım kaç puan almış
beğenmişsin bu sefer2x8
Bu bölüm bence çok iyiydi. Hatta sezonun şu ana kadar izlediğim en iyi bölümüydü.
Kazanılan para da avukata gitti. Yalnız o avukat pek tekin değil gibi. Zaten bölümün sonunda da bunu belli etti. Jesse'nin sevgilisi de güzel kız bu arada.
Puanım: 9/10
Diziyi zaten beğeniyordum. Ama bu bölümü biraz daha fazla sevdim.beğenmişsin bu sefer
2x9 için çok erken bir laf söylemişsin2x9
Bence sadece bu sezonun değil şu ana kadar dizinin en iyi bölümüydü.
Walt'ın Jesse'ye pil yaparken sorduğu element sorusuna Jesse'nin kablo cevabını vermesine koptum. Dizinin izlediğim en iyi sahnelerinden birisiydi.
Puanım: 9.5/10
2x10
Bu bölüm de bence şimdiye kadarki en kötü bölümdü. İlk defa bu diziyi izlerken sıkıldım.
Walt'ı anlamak zor. Bazen kafası değişik çalışıyor.
Puanım: 7/10
Nasıl yani? Bence şimdiye kadarki en iyi bölümdü ama bu daha iyilerinin gelmeyeceği anlamına gelmiyor.2x9 için çok erken bir laf söylemişsin