bu arada mr at neden banlandı yine bu yeni gelemdimi zaten ne yaptıda hemen yine kovulmusYok canım sendetakılıyorum
en çok istediklerim arasındasın
)
bu arada mr at neden banlandı yine bu yeni gelemdimi zaten ne yaptıda hemen yine kovulmusYok canım sendetakılıyorum
en çok istediklerim arasındasın
)
Rica ederim. Yok, o kadar da değil. Yalnız herkes şikayetçi olacaktır birçok konuda, bu net bir şey.Teşekkür ederimseninde bir reyting potansiyelin var
Galiba kendi isteğiyle banlanmışbu arada mr at neden banlandı yine bu yeni gelemdimi zaten ne yaptıda hemen yine kovulmus
![]()
Şikayetler her zaman olurRica ederim. Yok, o kadar da değil. Yalnız herkes şikayetçi olacaktır birçok konuda, bu net bir şey.![]()
Kapımı çalma, kapım ben de kalsın. Kapısız ne yaparım sonra. Kapıyı tıklat, yeter.Şikayetler her zaman oluryakında sizin kapınızı çalarım
![]()
bu iyiymişKapımı çalma, kapım ben de kalsın. Kapısız ne yaparım sonra. Kapıyı tıklat, yeter.![]()
PardonBeni etiketlememişsin Harun,bana diyordun kendin unutmuşsun
Güzel bir program olmuş formatı gayet iyi.Forumca kısmını daha çok beğedim,güzel bir sohbet olmuş yarını bekliyoruz![]()
teşekkür ederimÇok beğendim, zevkle okudum![]()
Hayırteşekkür ederim, bu kadarını bekliyormuydun ?
![]()
, SaolHayırResimler falan hoş olmuş birde sorular çok başarılı cevaplarda aynı şekilde
Çok iyiymiş, 2. bölümde keyifli olacaktır garanti, Saol, Yarın Mr.At geliyor
![]()
bomba açıklamalar yapıcakÇok iyiymiş, 2. bölümde keyifli olacaktır garanti![]()
Hadi bakalım bekliyorum meraklabomba açıklamalar yapıcak![]()
şuanlık 2 gün diyelim , ağustos ayında tek güne düşüreceğimHadi bakalım bekliyorum meraklaBu arada program 2 gün mü yayınlanacak?
2 gün olması daha iyi aslında ama sen bilirsin tabiişuanlık 2 gün diyelim , ağustos ayında tek güne düşüreceğim![]()
bende isterim ama üyelerle anlaşmak çok zor2 gün olması daha iyi aslında ama sen bilirsin tabii![]()
Sanki canlı yayına çıkıyorlarbende isterim ama üyelerle anlaşmak çok zoristekleri bitmiyor
![]()
aynenSanki canlı yayına çıkıyorlar![]()