Kara Doğumgünü 9. ve 10. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
KARA DOĞUMGÜNÜ 9. BÖLÜM
ÖMER KARAKTERİ @sürgünüm e ithaf edilmiştir.
NOT: FORUMDAKİ ÇİĞDEMLE UZAYLI ÇİĞDEM AYNI KİŞİ DEĞİLDİR BİRBİRLERİNİN YILLAR ÖNCE KAYBOLAN İKİZLERİDİR.8. BÖLÜMDE ÇİĞDEMİ FORUMDAKİ ÇİĞDEM SANMAYAN ELİF O AN ÇOK YORGUN OLDUĞU İÇİN SANMAMIŞTIR SAYGILAR...
ELİFİN AĞZINDAN :
Araba çok tenha bir yerde durdu ve arabadan indik.Şöför ''Burası Şerefin Yeri'' dedi ve 20 dolarımızı aldı sonrada defolup gitti.Bizde bu döküntü yere girdik.İçeriye girerken kapıdaki iri yarı adamlarla Bahar konuştu heralde Baharı önceden tanıyorlardı ki onun sözlerinden sonra bizi içeriye aldılar içerisi dışarısına göre aşırı farklıydı çok modern döşenmişti bi defa.İçeriye geçtiğimizde yanımıza kapıdakilerden pekte farklı olmayan bir adam geldi bu adamın tek farkı çok yakışıklı olmasıydı ve kapıdakilerden en az 20 yaş küçük duruyordu.Adam ''Bu taraftan lütfen Şeref Bey içeride Bahar hanımı ve sizi bekliyor'' dedi ve bizi uzun koridora yönlendirdi koridorda biraz ilerledikten sonra bir odanın kapısını tıklattı ve açtı sonrada hepimizi içeriye ittirdi.Sonrada kapıyı arkamızdan kapadı.İçerisi evin diğer bölümlerine göre daha koyu tonlarla döşenmişti.Bir adam ki heralde o Şereftir masa başındaki deri koltuğuna oturmuş bize bakıyordu sonra Bahar o adama ''Şeref Babammm '' diye sarıldı.Sonra adam bize döndü ''Siz yorgunsunuzdur şimdi hadi odalarınza gidin Cenk hadi gelde misafirlerimize odalarını göster '' Sonra içeriye sarı saçlı karizmatik seksi bir adam girdi.Bizi götürdü...Ben Ömerle,Ayşenur Ayşeyle,Fatma ve Baharsa ayrı ayrı kaldılar-Bahar Kerem diye birinin odasında kalmak istedi çünkü Kerem onun sevgilisimiymiş neymiş ? Hiçte haberimiz yok-Neyse odaya çekildiğimiz gibi Ömer bana sarıldı beni öptü beni soydu bende onu soydum sonra beraber olduk.Beraber olduktan sonra Ömer uykuya daldı.Şapşiğim uykusu gelmiş.Neyse Allahtan odada bilgisayar var bende Favoriforumuma giriyim bari uzun zamandır girmiyorum @Çiğdem- i özledim ben ya çok kafa biri gerçektete görüştük biz onla bir ara yani zenginken onu İstanbula davet etmiştim ve gelmişti sonra bizim şirketin 7 yıldızlı Hilton hotelin kral dairesine yerleştirmiştim ama orada ona bir sürpriz yapmıştım @destere yani Selim de o odadaydı oda 4 odalı 2 katlı olduğu için onuda çağırmıştım ama Çiğdem onu gördüğüne pek memnun olmamıştı neyseki onları ikna etmiştimde aynı odada yani 2 ayrı odada kalmışlardı 4 odanın birbirine en uzak 2 odasını almışlardı kapılarınıda kilitlemişlerdi yani Çiğdem kapısını kilitlemiş Selim öyle demişti.Neyse foruma giriyim.278 bildirim OHA yani çüş neyse 2 mesajım gelmiş onlara bakıyım bari.2 side @Yiğitt ten gelmiş çok yakışıklı bu çocukta ya bu arada benimde nickim @elif- Yiğit bi ara bana yazıyordu bende ona yazıyordum ama Ömer girdi hayatıma aşık oldum ben Ömere .Bu arada profil resmimdede ben varım :) Neyse Yiğitle mesajlaştıktan sonra reyting sonuçlarına baktım 1 aylık reyting sonuçlarına yarım saatte baktım.Sonra arkadaşlarımın yazdığı senaryo etkinliklerine baktım.Vampir Sırları favorim ama kaç haftadır yayınlanmıyor @cookies napıyor hiç anlamıyorum Pamuk prenseste yok Kara doğumgünüde kaç haftadır yok neyse uykum geldi gidip uyuyum bari diyip bilgisayarı kapattım.Sonra Ömerimin yanına gittim ve onun göğsüne yattım...
10. BÖLÜM--
BAHARIN AĞZINDAN
Keremle beraber Laporte restaurantındayız.Beraber yemek yiyoruz sonra aniden benim elimi tutuyor Bana ''Baharım ben seni uzun zamandır seviyorum aşığım ben sana benimle sevgili olurmusun ?'' diyor ben şoka giriyorum sonra ''Bende seni seviyorum '' diyorum ve onu öpüyorum oda seviniyor ve oda öpüşüme karşılık veriyor.Sonra uyanıyorum yanımda Kerem var tanrım demek gelmiş az önce rüyamda sevgili olduğumuz zamanı görmem bir işaretmiş demek.Babasının-Serefin- isteklerini yapa yapa ne çekti.Neyse ona sarıldım ve öptüm sonra hep beraber kahvaltıya indik.Kahvaltıya inerken bana ''Akşam La porte restaurantına gel'' dedi.

ELİFİN AĞZINDAN
Sabah erken kalktım ve yine Foruma girdim bağımlılık yapıyor bu forum ya neyse reyting sonuçlarına baktım vuhuuuuu Kaçak gelinler adındaki dizi totalde birinci olmuş.Ulan İstanbul adındaki dizi ise AB ve ABC1 de 1. olmuş.Ahh ah en son tv de Kara para aşkı izlemiştim sahi en son 12. bölümü izlemiştim ben eh be Hüseyin bunlar hep senin yüzünden.Youtubeye girdim ve Kara para aşkın sezon finalini izledim son sahnesine gelincede çok pis küfrettim ne yani katil Ömerin abisimiydi ?! Ömere baktım hala uyuyordu saate baktım 6.00 off şimdide Bir küçük eylül meselesini izliyim bare.Onuda izledim onunda sonu kötü bitti Allahım ben neden böyle şeyler izliyorum diye düşündüm.Sonra Ömere baktım beni seyrediyordu ve çok yakışıklı duruyordu ona gülümseyerek ''Günaydın '' dedim oda ''Günaydın'' dedi sonra üstümüzü değiştirdik ve aşağıya kahvaltıya indik saat 8.00 dı.Kahvaltı bahçede yapılıyordu aşağıya inince arkadaşlarımızı selamladık Bahar bizi Keremle tanıştırdı hoş çocukmuş doğrusu sapsarı saçları masmavi gözleri dolgun dudakları düzgün vücudu vardı-neyse ben Ömerimi seviyorum Ömerimde simsiyah saçlı ela gözlü dudakları fazla dolgun değil ama öpülesi Ömerinde vücudu düzgündü-.Kahvaltıya oturduk sonra Şeref Abi geldi ayağa kalkıp onu selamlayacaktık ki Şeref ''Hayır kalkmayın oturun lütfen '' dedi.Bu arada Şeref Abi 50li yaşlarının başındaydı ama 35 yaşında duruyordu neredeyse.Hep beraber kahvaltı yaptık sonra Ayşe telefon etmeye gitti.
AYŞENİN AĞZINDAN
Hüseyini aramaya gittim biz Hüseyinle çok uzun zamandır birlikteyiz ben bu kızlar arasında ajanlık yapıyorum.Telefon 3. aramamda açıldı.
-Alo aşkım nasılsın nerdesin napıyor o kaltaklar ?
-İyiler Londradayız Şerefin Yeri diye bir yerde.
-Ne Şerefin Yerimi ????
-Evet aşkım Hüseyinim ne zaman operasyona başlıyoruz?
-Çok yakında hayatım çok yakında.....

Son düzenleme:
@cookies bu pamuk prenses çiğdemle birleşmiş bölümmü senaryoyu braz bozmuş ama
dizielri birleştirmekle çok iyi akıllı bir iş yapmışsın 🙂🙂

@cookies bu pamuk prenses çiğdemle birleşmiş bölümmü senaryoyu braz bozmuş ama
dizielri birleştirmekle çok iyi akıllı bir iş yapmışsın 🙂🙂
Hayır tabikide değil. :) Pamuk prenses çiğdem yine kitap tarzı olacak :) Yine kitap okuyacak Elif yani. :) Senaryonun bozduğuna üzüldüm :(

@Çiğdem- dizide 3 Çiğdem oluyor böylelikle forumdaki Çiğdem gelecek bölüm ölecek 😉

Hayır tabikide değil. :) Pamuk prenses çiğdem yine kitap tarzı olacak :) Yine kitap okuyacak Elif yani. :) Senaryonun bozduğuna üzüldüm :(

@Çiğdem- dizide 3 Çiğdem oluyor böylelikle forumdaki Çiğdem gelecek bölüm ölecek 😉
yok yok üzülme çok akıllı davranmışsın yine birşekilde 4 dizinide sunmanın yolunu bulmuşsun işte ne güzel 🙂🙂 ohaa kaç tane var benden hiçbirimde ölmesin :kiki::kiki:

yok yok üzülme çok akıllı davranmışsın yine birşekilde 4 dizinide sunmanın yolunu bulmuşsun işte ne güzel 🙂🙂 ohaa kaç tane var benden hiçbirimde ölmesin :kiki::kiki:
Tamam öldürmem :) 3 TANE var işte biri kitap olarak diğer 2 side ikiz olarak :) Evet @pompy e de tavsiye ederim 2 dizide 4 dizi yayınlamanın yolları :) :) Teşekkürler beğendiğin için Vampir sırlarını yayınlayamayacağım bu hafta yine :(

Tamam öldürmem :) 3 TANE var işte biri kitap olarak diğer 2 side ikiz olarak :) Evet @pompy e de tavsiye ederim 2 dizide 4 dizi yayınlamanın yolları :) :) Teşekkürler beğendiğin için Vampir sırlarını yayınlayamayacağım bu hafta yine :(
en çok vampir sırrarını merak ediyorduk 🙂🙂

@Çiğdem- okadar karakteri nasıl diziye sokacam güçlere ve halkın polisine Ana caddelerden soksam iki kişi ölcek başrolden halkın polislerine soksam
Fantastik dizim var birtane daha yani onuda güçlere koyarsam dahada uzar

sezon finali yap bencede az kafan rahatlar ayrıca @pompy e dizi birleştirme işinde akıl ver bence 🙂🙂
İşte benim gibi yapsın kitap yazsın :) Bu dizi sezon finali yapacak ve Vampir sırlarına devam edeceğim :)

@Çiğdem- okadar karakteri nasıl diziye sokacam güçlere ve halkın polisine Ana caddelerden soksam iki kişi ölcek başrolden halkın polislerine soksam
Fantastik dizim var birtane daha yani onuda güçlere koyarsam dahada uzar
Kitap olarak sok :) Hem uzasın boşver :)

9. blüm iyi başladı ama forum muhabeti iyi olmadı . birde o kadar zenginsin hiltonunuz da var neden çigdem ile destereyi ayrı o dalara almadınız )))

saol :)
Güzel olmuş biraz uzun olsada :)
saol 2 bölüm olduğu için uzun :)
9. blüm iyi başladı ama forum muhabeti iyi olmadı . birde o kadar zenginsin hiltonunuz da var neden çigdem ile destereyi ayrı o dalara almadınız )))
Orası bencede hatalı oldu ama 4 odalı ve 2 kat lo.Hilton onların değil o oda onların şirketinin :) Hem ayrı odalarda kalsalar konu çıkmazdı bence :)