Seni etiketlemek içimden geliyorSadece takipçilerini etiketlesen daha hoş olur cookies![]()
10 bölüm olmş, hala hiç yorum yazmamışım. İçinden de gelmesin bi zahmet.Seni etiketlemek içimden geliyor![]()
Aen onu bunu bırakta Şahmat dizisine noldu10 bölüm olmş, hala hiç yorum yazmamışım. İçinden de gelmesin bi zahmet.
şöyle olmuyormu acaba sen karadoğumgününü sezon finaline çıkarıyorsunya onu yayınlanmadığın dönemde yerine başka dizi yayın yapamıyormusun acaba kurarlarda sadece 2 dizi yayın yapılabilir diyor ama sezon finaline bir dizini koyunca yerine başka dizi o boşlukta olamazmı acabaTakip edenlere teşekkürler gelecek hafta sezon finali yapmayı düşünüyorum sonraki haftaysa Pamuk prenses ve Vampir sırları geri dönecek @Çiğdem-
Oluyorşöyle olmuyormu acaba sen karadoğumgününü sezon finaline çıkarıyorsunya onu yayınlanmadığın dönemde yerine başka dizi yayın yapamıyormusun acaba kurarlarda sadece 2 dizi yayın yapılabilir diyor ama sezon finaline bir dizini koyunca yerine başka dizi o boşlukta olamazmı acaba@Yakamoz-Asi bilgilendirirmisin
ozaman pamuk prensesle biirleştirme vampir sırrarını karadoğum günü sezon finaline sok cnm pamuk prensesle vampir sırrarını ayrı ayrı yayınla sonra vampir sırrarıyla pamuk prensesi
Öyle yapmayı düşünüyotum zaten birleştirince çok saçma olacak çünküozaman pamuk prensesle biirleştirme vampir sırrarını karadoğum günü sezon finaline sok cnm pamuk prensesle vampir sırrarını ayrı ayrı yayınla sonra vampir sırrarıyla pamuk prensesi
sezon fiinaline sokunca bu seferde karadoğumgününü yayınlarsın birleştirmene gerek kalmaz
![]()
@pompy okadar diziyi hemen bitirmeseydi keşke 2 dizi seçip diğerlerini sezon finaline koysaydı bu 2 diziyide sezon finali yapınca diğer 2 diziyi tekrar yayınlayabilirdi boşuna bitirmiş bazı dizilerini ozaman 🙂🙂Öyle yapmayı düşünüyotum zaten birleştirince çok saçma olacak çünkü![]()
Olabilir ama o ara vermeyi sevmiyor fazla@pompy okadar diziyi hemen bitirmeseydi keşke 2 dizi seçip diğerlerini sezon finaline koysaydı bu 2 diziyide sezon finali yapınca diğer 2 diziyi tekrar yayınlayabilirdi boşuna bitirmiş bazı dizilerini ozaman 🙂🙂
aaa biliyorumm biliyorummm 2015 mayıs ayı gibi sezon finali yapıcam diyordu o tarihi görüp görmüceğimiz bile belli değil hahahahOlabilir ama o ara vermeyi sevmiyor fazla![]()
Oha o tarihe kadar kim öle kim kala bu arada @gözlemci Çığlığın adını napçak acabaaaa biliyorumm biliyorummm 2015 mayıs ayı gibi sezon finali yapıcam diyordu o tarihi görüp görmüceğimiz bile belli değil hahahah![]()
maskeli katil yaparOha o tarihe kadar kim öle kim kala bu arada @gözlemci Çığlığın adını napçak acaba![]()
Güzel olur öylede.Sen napıyosun şu anda tvde doğru düzgün bişey yok kara doğumgününü yazmaya başlıyım baremaskeli katil yapar![]()
braz halsizim ben bugün sahur yüzünden uykumu alamıyorum akşamada karagöz hacivat ramazan etkinlikleri olucakmış ilçede arkadaşlarla oraya gidebiliriz misafirlerden zaman kalırsa tabi 🙂🙂🙂Güzel olur öylede.Sen napıyosun şu anda tvde doğru düzgün bişey yok kara doğumgününü yazmaya başlıyım bare![]()
Anladımbraz halsizim ben bugün sahur yüzünden uykumu alamıyorum akşamada karagöz hacivat ramazan etkinlikleri olucakmış ilçede arkadaşlarla oraya gidebiliriz misafirlerden zaman kalırsa tabi 🙂🙂🙂
ramazan ayında akşamları çıkamıyorum fazla 18:00 da yemek hazırlıkları başlıyor sonra misafirlerlede 22:00 kadar ilgileniyoruz yanı 18:00 22:00 arası hiç boş vaktim olmuyorAnladımGitme ya onun yerine diğer yarımı izlersin
![]()
Anladım dikkatli ol dışarıda yanına oklavanıda alramazan ayında akşamları çıkamıyorum fazla 18:00 da yemek hazırlıkları başlıyor sonra misafirlerlede 22:00 kadar ilgileniyoruz yanı 18:00 22:00 arası hiç boş vaktim olmuyor
22:00 den sonrada babam dısarı çıkmama izin vermiyor ramazan ayı bitince bile akşamları istediğim gibi gezemiyorum yaz ayı olmasına rağmen
akşam 22:00 evde olucaksın diyor zaten 21:00 çıkabiliyoruz 1 saat gezmekten birşey anlamıyorum 22:30 çekmeye çalısıcam eve gelme saatini ramazandan sonra bakalım ikna edebilirsem![]()
tutuksuz yargılanıyor ama davası hala sürüyor galiba ne olduüunu bilmiyoruz amaAnladım dikkatli ol dışarıda yanına oklavanıda alPataneciye noldu bu arada Kara doğumgünüde çok iyi 😉