Kanal D Güllerin Savaşı - Dizi Yorumları

Dizinin senaryonu beğendim.Bölümün sonu da çok heyecanlı bitti. :)

Dizi ilk bölüm gerçekten büyük emek harcanmış ve senaryo ve oyunculuklar kalıcılığı yakalayacak havası verdiler bana. Cihan karakteri rolünün hakkını fazlasıyla vermiş bence. Gülfem'e ben pek ısınamadım ilk bölümde bu kötü karakter olduğu için değil tam anlamıyla rolünü bana geçiremediği için ama ilk bölüm olur böyle şeyler. Gülru bence çok başarılı performans gösterdi. Ömer benim beklediğim çıkışı ilk bölümde gösteremedi. Ama açılacak gibi duruyor. Mert bence gecenin en sürpriz isimlerinden biri yeni bir yıldız doğabilir demedi demeyin. :)

Sayfa 7'ye çıkmış ve herkes mest olmuş diziye.😱😱
Şimdi bende tekrarına bakıyorum. :)

Yalnız dizi gerçekten harika ilerliyor şu ana kadar çok beğendim. Dram dozu baya fazla. Damla Sönmez performansıyla göz dolduruyor Canan Ergüder de öyle kötü kadın rollerine müthiş uyuyor kadın.

Gülfem'in kardeşini boğma sahnesi ve Mert'in babasından gördüğü şiddet baya etkiledi beni. Halide karakterinden de kötülük akıyor resmen.

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Necatisi de fena oynuyor ha @yakup09 :A

Dizinin yüksek ihtimalle yeni sezona kalacağını düşünüyorum. :)
@Bully helvacı helva :d

Yalnız dizi gerçekten harika ilerliyor şu ana kadar çok beğendim. Dram dozu baya fazla. Damla Sönmez performansıyla göz dolduruyor Canan Ergüder de öyle kötü kadın rollerine müthiş uyuyor kadın.

Gülfem'in kardeşini boğma sahnesi ve Mert'in babasından gördüğü şiddet baya etkiledi beni. Halide karakterinden de kötülük akıyor resmen.

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Necatisi de fena oynuyor ha @yakup09 :A

Dizinin yüksek ihtimalle yeni sezona kalacağını düşünüyorum. :)
@Bully helvacı helva :D
Şeker lokumlu helva özledik be. :T Yalnız dizi gerçekten beklentilerin çok çok üstünde bir iş olmuş. İzleyip de beğenmemek mümkün değil. Tek sırıtan Barış Kılıç'tı o da toparlar herhalde.

Sen Medyapım'ı sevmezsin gerçi bakalım beğenecek misin? :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy