Bir Ülkeyi Daha Fethetti

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,711
Puanı
1,060
Muhteşem Yüzyıl'ın yurtdışındaki reyting başarısı hız kesmeden devam ediyor.Dizinin en son Estonya'dan reytinglerini paylaşmıştık, şimdiki durak ise Litvanya.

Ülkenin en büyük kanalllarından LNK Tv'de Didingasis Amzius adıyla yayınlan dizi ilgiyle izleniyor.3.sezonun ilk bölümlerinin yayınladığı Mayıs (6 Mayıs) ayına ait tabloda dizi 16:30'da yayınlanmasına rağmen gün 3.sü olmayı başarmış.

6 mayıs.jpg

HABERİN FORUMDASH VERSİYONU:
İddaasına göre bu rakamlar lnkgo isimli siteye ait.Yani dizinin netten izlenme rakamı.
1004537_1455902827977345_1718887857_n.jpg

@destere @mrt-06 @Çiğdem- @Forumdash (teşekkürler:A) @ozgur2113 @sürgünüm @*YıldırıM* @gözlemci @ABAY_06 @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @Ahmad @Reytinger @KayıpSehir @yatutarsa @HachiKo @xBUGRAx @denizz19

Son düzenleme:
Helal dizime 😉 az önce bil ve feteht oynuyordum ben mi fethettim dedim acaba :A 😱😱

Ben de 2 saatir Litvania reytingleri araştırıyorum ama haftalık reytingleri girmişler. MY'yi bulamadım 5-11 mayıs haftasında(b) Aca kaç reyting ki? @xemrexxx

Son düzenleme:
ara bul ben kanalın sitesinden aldım bu tabloyu ve tarihi :X ayrıca elin değmişken şunu da çevir :F asıl patlama orada ama anlamıyoz 2 reyting alsak yeter 40 milton izleyici ediyi :F
@ozgur2113 @*YıldırıM* @gözlemci @yatutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 37748 @Harunnn60
Habeine edit oğlum :F:F

O tablo eyting değil internette izlenme sayısıymış(LNK GO'daki) :F Git o blogun mayıs ayına tıkla bak var konudaki tablo ama reyting olarak değil izlenme olarak:A

@destere @mrt-06 @Çiğdem- @ozgur2113 @sürgünüm @*YıldırıM* @gözlemci @ABAY_06 @Bully @sokak sanati @Harunnn60 @Ahmad @Reytinger @KayıpSehir @yatutarsa @HachiKo @xBUGRAx @denizz19