Beren Saat'li Reklama 'Edep Yahu' Yazdılar!

Erdoğan 12 yıl önce iktidara gelmeseydi olacakları söylim

1: Ekonomi dibe batmıştı.İşsizlik oranı çok daha yükseklerde olurdu.
2: Kıtlık gelirdi ekmek almaya bile paramız yetmezdi
3: Yabancılar dibe vuran ekonomi karşısında bizi Osmanlı gibi borç yatağına sokup dışa bağımlı bir devlet haline getirirdi
5: Gezi parkının hangi amaçlar doğrutulsunda kullanıldığını biliyoruz.Hem o olaylarda 2 çocuk babası Polisimiz şehit oldu onu diyen yok.
6: Bob planını bitiren Tayyip Erdoğandı.

İyice saçmaladın sen bu hükümet gitsin yerine yenisi gelsin Tayyip Erdoğanı geri istiyoruz diye ağlarsınız.Bu ülke Ak Parti öncekilerini de biliyor.Bir kitap fırlattı diye ekonomi dibe batmıştı.
Yav hehe !
Sevmiyoruz kardeşim zorla mı ? O kadar insan öldü sesiniz çıkmadı vicdanınız ağlamadı geçipte burda bana kimse savunmasın ! Ali İsmail ve Berkin Elvan'ın katillleri özgür gezerken ben bu ülkede ADALET aramam !

Konudaki bazı kişileri anlayamadım, bir olayı desterken bir de tam desteklemeyici şeyler yazmışlar. Göndermelerden bahsetmiyorum.

Bazı kişiler Ezan'ın Türkçe okutulmasından şikayetci olmuş, bunda herhangi bir sıkıntı yok normal birşey, sizin istediğiniz İran'da ezan'ın farsca okutulduğunu biliyor olmalısınız.

Konuyu yorumlamam pek gerek kalmadı fikrimi söyledim zaten.
Arkadaşım Ezanın Türkçe okutulması ne demektir ya Ezan Arapça okunur.Peygamberimiz dönemindede Arapça okunuyordu.

Hırsızlık, yalancılık, yağmacılık, vurgunculuk, kan dökme, şiddet, ihmalkarlık, sömürü hiçbir devirde bu kadar olmamıştı. Ahlak ve maneviyat bu kadar tahrip edilmemişti. Edep yahu.

Hırsızlık, yalancılık, yağmacılık, vurgunculuk, kan dökme, şiddet, ihmalkarlık, sömürü hiçbir devirde bu kadar olmamıştı. Ahlak ve maneviyat bu kadar tahrip edilmemişti. Edep yahu.
Sana yuh artık diyorum bu insanlar kıtlık sefalet yoksulluk çekti haberin var mı acaba Erdoğan geldi biraz rahat ettik dışa bağımlı olmayan bir ekonomimiz var.Hem alkol yasaklanır diyorsun sonuna kadar yasaklansız.Dinimizce haram olan şeyi yasaklamak doğrudur tabi

Yav hehe !
Sevmiyoruz kardeşim zorla mı ? O kadar insan öldü sesiniz çıkmadı vicdanınız ağlamadı geçipte burda bana kimse savunmasın ! Ali İsmail ve Berkin Elvan'ın katillleri özgür gezerken ben bu ülkede ADALET aramam !
Öyle mi Mısırdaki Suriyede ki ölümlerde niye adalet aramadınız uluderede niye adalet aramadınız 33 askerin Bingölde şehit edilmesi olayında niye adalet aramadınız.40 yıldır şehit olan Askerimiz için niye adalet aramadınız

Sana yuh artık diyorum bu insanlar kıtlık sefalet yoksulluk çekti haberin var mı acaba Erdoğan geldi biraz rahat ettik dışa bağımlı olmayan bir ekonomimiz var.Hem alkol yasaklanır diyorsun sonuna kadar yasaklansız.Dinimizce haram olan şeyi yasaklamak doğrudur tabi

Öyle mi Mısırdaki Suriyede ki ölümlerde niye adalet aramadınız uluderede niye adalet aramadınız 33 askerin Bingölde şehit edilmesi olayında niye adalet aramadınız.40 yıldır şehit olan Askerimiz için niye adalet aramadınız
Siz niye aramadınız ?
Zam yapıldı biz sokaktaydık , Soma için biz sokaktaydık , Gezi için biz sokaktaydık , Ali İsmail Korkmaz gibi tüm ölümler için biz sokaktaydık !
Siz nerdeydiniz ? Evde oturup burda laf yapmakla olmuyor ! Askerimiz için İLKER BAŞBUĞ için çok güzel aradık ! Birazda siz çıkın 😉

Ezanı türkçe okuyunca sanki bunu isteyenler 5 vakit namaza başlayacak))) bu arada eskiden solcular mollalar irana dersi şimdi ulusalcılar irandan çıkmaz olmuş)))

Bazıların yaşı yetmiyor erdoğan gelmeden önce türkiye nasıldı bilmiyor anlatalim. Turkiyenin tüm tersanelerine pardon bankalara girilmiş durumdaydı)) yani Atatürkün dediği gibi ekonomik olarak amerikaya bağımlı olmuştuk. Amerika bize yurt dışından bakan atatadi(şimdi de cumhurbaşkanı adayı atıyor ya ))) ) amerikanın atadığı ekonomi bakanı ilk isis ülkede pancar üretimi kısıtlık oldu amerikadan şeker ithalatı yaptırdı. Yani biz erdoğan gelmeden önce çayı amerikan şekeri ile icmek zorunda kaldik . şimdi gelmiş birileri erdogam olmasa ülke gulustanlik olurdu heee heee))))

Siz niye aramadınız ?
Zam yapıldı biz sokaktaydık , Soma için biz sokaktaydık , Gezi için biz sokaktaydık , Ali İsmail Korkmaz gibi tüm ölümler için biz sokaktaydık !
Siz nerdeydiniz ? Evde oturup burda laf yapmakla olmuyor ! Askerimiz için İLKER BAŞBUĞ için çok güzel aradık ! Birazda siz çıkın 😉
Soma gezi ah ah Somada Erdoğan devrilseydi bunlar eylem yapmak yerine bayram yapardınız kimi kandırıyorsunuz siz demi @beyazsoy aga

Mısırda ki darbeyi Erdoğan hep kınadı Ortadoğunun haklarını savunda Suriyeden kaçanları ülkemizde çadır kent kurdu.Seçim günü Ortadoğuda dua edenler vardı Erdoğan kazansın diye.Zaten Erdoğan Ortadoğuyu savunurken gezi 17 aralık darbe girişimleri geldi.Askerler için kimse çözüm süreci başlatmıyorken Başbakan çıktı risk aldı çözüm sürecini başlattı.Siz ancak sokakları ateşe vererek milletin eşyalarına zarar vererek savunun zaten

Bunların zihniyeti kötü imamın fikri ne ise zikride o olur. Haram paraya eyvallah derler din iman dediklerinde mangalda kül bırakmazlar.

Soma gezi ah ah Somada Erdoğan devrilseydi bunlar eylem yapmak yerine bayram yapardınız kimi kandırıyorsunuz siz demi @beyazsoy aga

Mısırda ki darbeyi Erdoğan hep kınadı Ortadoğunun haklarını savunda Suriyeden kaçanları ülkemizde çadır kent kurdu.Seçim günü Ortadoğuda dua edenler vardı Erdoğan kazansın diye.Zaten Erdoğan Ortadoğuyu savunurken gezi 17 aralık darbe girişimleri geldi.Askerler için kimse çözüm süreci başlatmıyorken Başbakan çıktı risk aldı çözüm sürecini başlattı.Siz ancak sokakları ateşe vererek milletin eşyalarına zarar vererek savunun zaten
Biraz sizde çıkın savunun 😉
Burda laf yapmakla olmuyor melun :D
Neyse tartışmaya gerek yok ikimizde bu konuda baya konuştuk ve kararlarımızdan vazgeçmeyeğiz saygım sonsuzdur düşüncene :)

Biraz sizde çıkın savunun 😉
Burda laf yapmakla olmuyor melun :D
Neyse tartışmaya gerek yok ikimizde bu konuda baya konuştuk ve kararlarımızdan vazgeçmeyeğiz saygım sonsuzdur düşüncene :)
Sizin savunma biçiminiz belli sokakları çık ateşe ver molotof at onu at bunu at sonra özgür değiliz biz diye ağla

Bunların zihniyeti kötü imamın fikri ne ise zikride o olur. Haram paraya eyvallah derler din iman dediklerinde mangalda kül bırakmazlar.
Ne haram parasından bahsediyorsun sen dediklerime cevap ver alkol dinimizce haram sayılmıştır ama sen çıkıp niye yasaklıyolrlar diyorsun

Daha bunlar iyi günler. biraz daha geçince baş örtüsü, daha sonra peçe, sonra da kadının burada ne işi var muhabbeti olacak. gitsin evde çocuk baksın denecek. siz ne zannetmiştiniz?

Az kalmıştı ama ölümler yatıştırdı bizi :)
Dış ülkelerden de destek almıştık fakat ölümler bizi yatıştırdı
Gezinin bir darbe olduğu açıktı yabancı gazeteler sürekli Erdoğan hakkında kötü manşetler atıyordu gelip burada 8 saat reklamsız yayın yapıyordular facebooktan twitterden asılsız ve sallamasyon bir sürü haber ortaya aıyorlardı.

Nedense bu yapılanlar bana Menderes dönemini hatırlattı.Ordada Chp kışkırtıyordu burdada Chp kışkırtıyor.

Ayrıca orda 2 çocuklu Polisimiz şehit oldu ama ona sesiniz çıkmadı

Daha bunlar iyi günler. biraz daha geçince baş örtüsü, daha sonra peçe, sonra da kadının burada ne işi var muhabbeti olacak. gitsin evde çocuk baksın denecek. siz ne zannetmiştiniz?
Öyle sanmaya devam et o zaman :kiki:

Gezinin bir darbe olduğu açıktı yabancı gazeteler sürekli Erdoğan hakkında kötü manşetler atıyordu gelip burada 8 saat reklamsız yayın yapıyordular facebooktan twitterden asılsız ve sallamasyon bir sürü haber ortaya aıyorlardı.

Nedense bu yapılanlar bana Menderes dönemini hatırlattı.Ordada Chp kışkırtıyordu burdada Chp kışkırtıyor.

Ayrıca orda 2 çocuklu Polisimiz şehit oldu ama ona sesiniz çıkmadı
Görüşürüz canım :love1:

Birde Istanbul da Olimpiyatlari istiyen zihniyet bunlar !! Ulan bilborddaki kadın görüntüsüne tahammül edemeyen, Olimpiyat mi düzenleyecek ??