Beren Saat'li Reklama 'Edep Yahu' Yazdılar!

Yav kardeşim konuşma bu konu hakkında herkesin milli idaresi milli düşüncesi vardır SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN !! Açık- kapalı herkese saygım sonsuzdur sende saygı duymak zorundasın !! İstediği yere astırır kime ne kimi ilgilendirir ?? Ülkemizi bu düşüncelere yer getirenler düşünsün !
Arkadaşım her olayda olduğu gibi burdada Başbakanı karalıyorsunuz yeter artık.Hem bu ülke Müslüman bir ülkedir.Ama siz yıllarca başörtülüyü ezdiniz.Bu ülkede milli şef dediğiniz İsmet İnönünün döneminde Ezanlar Türkçeye çevrildi Kuranı Kerim yakıldı

Arkadaşım her olayda olduğu gibi burdada Başbakanı karalıyorsunuz yeter artık.Hem bu ülke Müslüman bir ülkedir.Ama siz yıllarca başörtülüyü ezdiniz.Bu ülkede milli şef dediğiniz İsmet İnönünün döneminde Ezanlar Türkçeye çevrildi Kuranı Kerim yakıldı
Yatıp kalkıp ATATÜRK'e dua edin o olmasaydı ezan bile duyamayacak çan sesleri duyacaktık !

Atatürke birşey dediğim yok bu ülkeye hizmet etti :)

Erdoğan 12 yıl önce Başbakan olmasaydı şimdi ülkemize el koymuşlardı bile
Erdoğan 12 yıl önce başbakan olmasaydı :
1-) Ülke bölünmez, birlik içinde olurdu !
2-) Herşeye zam geldi , ülke ekonomik durumda kötü , dış ihracata kaç milyar borç var !!
3-) Türkler , Kürtler , Aleviler , Sünniler diye bölünmez hep birlik olmuş olurduk !
4-) Hak arayan insanlar suçsuz yere öldürülmezdi ! ( Ali İsmail Korkmaz)
5-) Ağaçlar kesilip , Doğa kirletilmez , Vatandaşa ''GAVAT'' kelimesi kullanılmazdı !
6-) ATATÜRK diyemeyen birisi benim başbakanım DEĞİLDİR !
Bunu tartışmanın mantığı yok daha benim düşüncem budur hep bu kalacaktır :ok:

Biri kafa yapmış. Ya da berene dizi teklifi gelmiyor. Ben berenin Menejeri olsam bedenin fotoğrafına yastık çıldırırdım acayip reklamı olur)))

İşte size ultra özgürlükçü, ileri demokrat kişiler! Bunların demokrat olduğunu iddia etmek kadar saflık olamaz! Fıtratına ters!

2-) Herşeye zam geldi , ülke ekonomik durumda kötü , dış ihracata kaç milyar borç var !!
3-) Türkler , Kürtler , Aleviler , Sünniler diye bölünmez hep birlik olmuş olurduk !
5-) Ağaçlar kesilip , Doğa kirletilmez , Vatandaşa ''GAVAT'' kelimesi kullanılmazdı !
7-) Vatandaşa ANANI DA AL GİT denmezdi!
8 -) Şehitlere KELLE denip yüzbinlerce şehidimizin kemikleri sızlamazdı!
9-) Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) başlamadan biterdi!
10-) Soma'da acılı madenci yakınları yumruklanmazdı!

Daha da devam edecektim de neyse dedim. Bu tür konularda siyasi polemiğe girmeye gerek yok.

7-) Vatandaşa ANANI DA AL GİT denmezdi!
8 -) Şehitlere KELLE denip yüzbinlerce şehidimizin kemikleri sızlamazdı!
9-) Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) başlamadan biterdi!
10-) Soma'da acılı madenci yakınları yumruklanmazdı!

Daha da devam edecektim de neyse dedim. Bu tür konularda siyasi polemiğe girmeye gerek yok.
Somada ölenlere KADER diyen birisi benim başbakanım olamaz ! Birgün ölürde bizde KADER deriz ne güzel olur :Z

Birileri ekonomi ve uluslararası profesörleri olmuş)) ekonomi kötüymüş heee. yunanistan italya ispanya ne halde farkında değiller ..ekonomi kötü olsa avrupadaki gibi olurduk )))üstelik cemaat darbesi ve gezi darbesine rağmen. Bu ülkede anayasa kitapçığı fırlatıldığı için ekonomik kriz çıktı. Düşünün şimdi adamlar 3 bakanın oğlunu içeri alıyor tape üstüne tape yine avrupanın en çok büyüyen ülkesiyiz.

Birileri BOB nedir bilmiyor sallıyor)) BOB arap baharıydı baktı amerika Ortadoğu özgürlesince başa Akp yanlıları geliyor hemen mısırda darbe suriyede kargaşa libyada askeri darbe yaptılar. Allah aşkına dandik siyasetçilerin ezberlerini burda anlatmayın. Bakım adanada durdurulan tırlar ISID a yardıma gidiyordu))) buna inanıp tartışan arkadaşlar vardı. İsim vermek istemiyorum )))

Size tavsiyem size ezberletilen yalanlara inanmayın biraz arastirin

Beren Saat'in yüzünün görünmesi ne gibi bir ahlaki tahribata yol açar, şu an buna kafa yoruyorum.

Cin şişeden çıktı. Kadın yüzüne bile tahammül yok!Durmak yok, yola devam. Adım adım İran'laşmaya.
Yakında otobüslerde etek boyu ve dekolte ölçücü memurlar işe alınacak. Sonra islami tesettürde olmayanlar otobüs, dolmuş ve uçaklara hiç alınmayacak. Sonra tesetture uymayanlara ağır cezalar getirilecek.
Alkolde de aynını yapıyorlar. Önce ödenemeyecek zamlar ve vergiler geldi. Sonra lokanta ve kafelerde açık alanda alkol servisi yasaklandı. Sonra saat 10:00'dan sonra servis edilmesi ve büfelerde satışı yasaklandı. Yakında hepten yasaklanacak.

Bu hükümetle devam ettigimiz taktirde Afganistan, İran, Irak gibi ulkelerden hic bir farkımız kalmayacak. Oy verenler bir daha düşünsün.

Çocuklarla dini nikah kıymaya sünnet diyenler, fakir fukaranın ücretini çalıp, zengin olanlar, haketmedikleri işleri torpille kapıp, emek verenleri işsiz bırakanlar edep dersi verir olmuşlar. Hadi oradan, hadi oradan...

Konudaki bazı kişileri anlayamadım, bir olayı desterken bir de tam desteklemeyici şeyler yazmışlar. Göndermelerden bahsetmiyorum.

Bazı kişiler Ezan'ın Türkçe okutulmasından şikayetci olmuş, bunda herhangi bir sıkıntı yok normal birşey, sizin istediğiniz İran'da ezan'ın farsca okutulduğunu biliyor olmalısınız.

Konuyu yorumlamam pek gerek kalmadı fikrimi söyledim zaten.

Maskeli Fedai gereken cevapları vermiş bize de laf düşmez :D

Beren Saat'in yüzünün görünmesi ne gibi bir ahlaki tahribata yol açar, şu an buna kafa yoruyorum.

Cin şişeden çıktı. Kadın yüzüne bile tahammül yok!Durmak yok, yola devam. Adım adım İran'laşmaya.
Yakında otobüslerde etek boyu ve dekolte ölçücü memurlar işe alınacak. Sonra islami tesettürde olmayanlar otobüs, dolmuş ve uçaklara hiç alınmayacak. Sonra tesetture uymayanlara ağır cezalar getirilecek.
Alkolde de aynını yapıyorlar. Önce ödenemeyecek zamlar ve vergiler geldi. Sonra lokanta ve kafelerde açık alanda alkol servisi yasaklandı. Sonra saat 10:00'dan sonra servis edilmesi ve büfelerde satışı yasaklandı. Yakında hepten yasaklanacak.

Bu hükümetle devam ettigimiz taktirde Afganistan, İran, Irak gibi ulkelerden hic bir farkımız kalmayacak. Oy verenler bir daha düşünsün.

Çocuklarla dini nikah kıymaya sünnet diyenler, fakir fukaranın ücretini çalıp, zengin olanlar, haketmedikleri işleri torpille kapıp, emek verenleri işsiz bırakanlar edep dersi verir olmuşlar. Hadi oradan, hadi oradan...
Yok artık :F Afganistan,Irak falan geri kalmayacakmış. Biz Dünya Ülkesi olma yolunda gidiyoruz siz bu tür şeylerle anca kendinizi avutursunuz

Bu ülkede herkes özgür dileyen kapanır sevapsa sevabını alır dileyen köküne kadar açılır günahsa ona yazılır ayrıca reklam filmiyle ne alakası var

Erdoğan 12 yıl önce iktidara gelmeseydi olacakları söylim

1: Ekonomi dibe batmıştı.İşsizlik oranı çok daha yükseklerde olurdu.
2: Kıtlık gelirdi ekmek almaya bile paramız yetmezdi
3: Yabancılar dibe vuran ekonomi karşısında bizi Osmanlı gibi borç yatağına sokup dışa bağımlı bir devlet haline getirirdi
5: Gezi parkının hangi amaçlar doğrutulsunda kullanıldığını biliyoruz.Hem o olaylarda 2 çocuk babası Polisimiz şehit oldu onu diyen yok.
6: Bob planını bitiren Tayyip Erdoğandı.

İyice saçmaladın sen bu hükümet gitsin yerine yenisi gelsin Tayyip Erdoğanı geri istiyoruz diye ağlarsınız.Bu ülke Ak Parti öncekilerini de biliyor.Bir kitap fırlattı diye ekonomi dibe batmıştı.