NOW Kiraz Mevsimi - Dizi Yorumları

Diziyi beğendim ben. Öykü'nün sakarlıkları kendi kendine konuşması güzeldi. Ayaz'ın ise gecelik takıntısı. :F Keşke Ayaz kendi sesiyle oynasaydı. :D Bu arada twitter'da dizinin Kore dizisinden uyarlama olduğu yazıyor ama ekip uyarlama değil demiş. Kore fanları tepkili diziye. :F

Diziyi beğendim ben. Öykü'nün sakarlıkları kendi kendine konuşması güzeldi. Ayaz'ın ise gecelik takıntısı. :F Keşke Ayaz kendi sesiyle oynasaydı. :D Bu arada twitter'da dizinin Kore dizisinden uyarlama olduğu yazıyor ama ekip uyarlama değil demiş. Kore fanları tepkili diziye. :F
Gördüm ben de bu Koreliler de bizi yiyor ne orijinallik var kaç kere kullanıldı Türk dizilerinde bu olaylar. :F

Altta 20.30 sonda 19.30 yazıyor. :F
😱 Dikkat etmemiştim. :F Bakalım haftaya tam saati ne. :A

Filiz Gülmez Pakman @filizpakman · 7 sa.
Hahaaaa şaka gibi yayın tekrar 20:30 a alınmış ,bilginize
1f601.png

Bugün yazmış bunu. :F

Şeker bir dizi olmuş tek iyi yanı bu. Klişeler birbirini kovaladı cidden hangisini yazsam bilemedim. Özge Gürel, Medcezir'de iyi performans sergiliyordu ama bu dizide çok inandırcı değildi. Görüntü olarak yönetmenin kadrajı kötünün iyisi diyelim Kocamın Ailesi faciasından sonra iyi bile denebilir :D Belki arada sırada 10-15 dakika bakarım. Tanım: ''yoklukta gider dizisi''. Son olarak Dağhan hiç olmamış. Üzgünüm, daha iyi işlerle dönmesini beklerdim. :T: