xBUGRAx
Süper Emekli
Yok artık gayet iyi çok tatlı.Kendi sesiydi bence.
Başroldeki kızda oyunculuk 0.
Yok artık gayet iyi çok tatlı.Kendi sesiydi bence.
Başroldeki kızda oyunculuk 0.
Neyi tatlı ya. Medcezirde de demiştim kızda 1 gr oyunculuk yok. O geldiğinde düştü zaten dizi. Hoca ile konuşmalarında kapamamak için kendimi zor tuttum.Yok artık gayet iyi çok tatlı.
Ayaz ile atışırken çok tatlı. Cumartesi başlasaydı keşke yeni sezon için.Neyi tatlı ya. Medcezirde de demiştim kızda 1 gr oyunculuk yok. O geldiğinde düştü zaten dizi. Hoca ile konuşmalarında kapamamak için kendimi zor tuttum.
Oyunculuk 0 ya. Sen hep ayırırdın böyle şeyleri.Ayaz ile atışırken çok tatlı. Cumartesi başlasaydı keşke yeni sezon için.
Neyi ayırırdım.Oyunculuk 0 ya. Sen hep ayırırdın böyle şeyleri.
İyi çünkü oyunculuğu. Kocamın Ailesi'nden sayarım tonla bu dizide gözüme çarpmadı.İyi oyunculuk ile kötü oyunculuğu.
Başroldeki kızla Serkan başlı başına oyuncusuzluk abideleri.İyi çünkü oyunculuğu. Kocamın Ailesi'nden sayarım tonla bu dizide gözüme çarpmadı.
Dublaj öyle gösteriyor yoksa iyi.Başroldeki kızla Serkan başlı başına oyuncusuzluk abideleri.
Gördüm ben de bu Koreliler de bizi yiyor ne orijinallik var kaç kere kullanıldı Türk dizilerinde bu olaylar.Diziyi beğendim ben. Öykü'nün sakarlıkları kendi kendine konuşması güzeldi. Ayaz'ın ise gecelik takıntısı. Keşke Ayaz kendi sesiyle oynasaydı. Bu arada twitter'da dizinin Kore dizisinden uyarlama olduğu yazıyor ama ekip uyarlama değil demiş. Kore fanları tepkili diziye.
Aynen bildiğin Türk dizisi bu.Gördüm ben de bu Koreliler de bizi yiyor ne orijinallik var kaç kere kullanıldı Türk dizilerinde bu olaylar.
Altta 20.30 sonda 19.30 yazıyor.
😱 Dikkat etmemiştim. Bakalım haftaya tam saati ne.Altta 20.30 sonda 19.30 yazıyor.
İlk bölümden başlamışlar SBSV'ci tabi şaşırtmadı.😱 Dikkat etmemiştim. Bakalım haftaya tam saati ne.
Filiz Gülmez Pakman @filizpakman · 7 sa.
Hahaaaa şaka gibi yayın tekrar 20:30 a alınmış ,bilginize
Bugün yazmış bunu.
Filiz Hoca'ya laf yok. Çok tatlı bir kadın. Tüm SBSV ekibi gibi.İlk bölümden başlamışlar SBSV'ci tabi şaşırtmadı.
Aslı Zengin'i Romantik Komedi serisinden severim. Her projesi çok güzel.İzliyorum yine tekrarını çok akıcı olmuş kalemine sağlık Aslı Zengin.