Şef-Fan Tepe 8.Bölüm

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 5 83.3%
  • 9

Oy: 1 16.7%
  • 8

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    6

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700

8.BÖLÜM

Cemal ve adamları Sungurları yakalamak için karargaha girmeye çalışır.O anda Naza gelir makinalıyla taramaya başlar.
Serdar:Celil iyi misiniz ?
Celil:Komutanım biz iyiyiz de Aslı’nın durumu iyi değil
Şahin: Aslı uyan Aslıı,
Serdar:Celil Naza bu Naza gelmiş
Celil:Komutanım tek başına çıkamaz o burdan destek verelim
Doktor: Aga General,Albay onlar içerdeydi
Serdar:Şahin sende burda kal merak etme Aslı’yı hastaneye yetiştireceğiz Doktor sende Generale hadii
Serdar ve Celil Naza’ya destek verir.Tüm teröristleri temizlerler.
Serdar: Tamamdır Celil hepsini temizledik
Celil:Cemal şerefsizi nereye kayboldu komutanım ? Şerefsiz kaçıyor yedim lan seni Ce-mal
Serdar:Celil şimdi vakti değil,Naza sağol bu arada
Serdar hemen bir ambulans çağırır.General ve Albay’ın durumu iyidir.Dosyaları korumayı başarmışlardır.Aslı hastaneye kaldırılır.Onun da durumu iyidir.

Cemal kampa dönmüştür.
Cemal:Yine olmadı la yine gebertemedim bu Sungurları ne yapacağım ben üst kurul beni yaşatmaz artık
Üst kurul Cemal’i arar.Ve hemen oraya gelmesini isterler.Cemal hemen yola çıkar.

Sungurlar karargahı tekrar eski hallerine döndürmüşlerdir ve toplantıdadırlar Aslı ise hala hastanededir.
General: Dosyalar halen elimizde ancak en önemlisi üst kurul dosyayı aldığımızı öğrenince mutlaka yerini değiştirmiştir orda kalmazlar dosyada yazan diğer mekanları askerlerimiz bastı operasyon çok başarılı geçti diğer bir önemli bilgiye göre ise bunların önemli adamlarından biri Yakup ona verilen önemli bir görev var bugün Karapınar Jandarma Karakolu’ndan tezkere olucak askerlin gideceği araca pusu kuracak.Gidin şu şerefsizleri durdurun Serdar
Serdar:Emredersiniz komutanım

Cemal üst kuruldadır.
Üst kurul:Cemal o dosyayı nasıl kaybedersin ?
Cemal:Efendim çok özür dilerim ama bu hatayı telafi edicem
Üst Kurul:Bunun telafisi olmaz Cemal her şeyimiz adamların eline geçti mekanlarımızdan tut en önemli adamlarımıza,artık senin devrin bitti senin yerine yeni atanacak isim bu Enis Kartal geber Cemal geberrr
Üst Kurul üyesi Cemal’i karnından 3 kurşunla vurur.

8.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya

Son düzenleme:
Dün 7'inci bölümüde okumuştum ama yorum yapmaya fırsat bulamamıştım.:X