- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Teşekkürler Boşver unutmuşuz aklıma yazıyorum ben10 diyelim ama puan koymamışsın
Teşekkürler Boşver unutmuşuz aklıma yazıyorum ben10 diyelim ama puan koymamışsın
Birşey anladığım yok ama emek vermişsin eline sağlık.
Teşekkürler abiBirşey anladığım yok ama emek vermişsin eline sağlık.
2014'ün hatalı çıkışıyla bu video yine Pes bekleyenleri umutlandırdır, ben bile sevindim ama video bu sonuçta görmeden sevinmemek lazımBen FIFA'cıyım bu arada etiketlemişsin ama yorum yaparım tabiki. @RüzgarGülü
Büyük bir kesim tarafından tepki almıştı, 2014'ten sonra 2015'te rezillik abidesiyle geliyor diye düşünüyorum. Resimlerdeki ve videodaki görsellik 10-15 sene öncenin jenerasyonu.
Fifa 2014'üde beğenmemiştim, birileri dur demeli bu gidişata.
Trailer´a bakilirsa bu senede beklentileri karsilayamayacak Bence 1 sene ara versinler kendilerine ceki düzen versinlerPes 2015 trailerini izlemiştim. Bu yıl geçen yıla nazaran daha iyi gibi duruyor. Umarım beklentilerimizi karşılar
PesSeverleri etiketleyeyim tanıtımı görsünler; @OzaN @xdragxx @takas @cevaa @kaan955 @BuraK @HeisenBerg @legolas9900
Pes 2015 trailerini izlemiştim. Bu yıl geçen yıla nazaran daha iyi gibi duruyor. Umarım beklentilerimizi karşılar
PesSeverleri etiketleyeyim tanıtımı görsünler; @OzaN @xdragxx @takas @cevaa @kaan955 @BuraK @HeisenBerg @legolas9900
Pesten nefret ederim.Fifa candır.Pes 2015 trailerini izlemiştim. Bu yıl geçen yıla nazaran daha iyi gibi duruyor. Umarım beklentilerimizi karşılar
Sağol BurakPesten nefret ederim.Fifa candır.
kvp-medya eleştirilerimi dikkate alman güzel dostum.Böyle daha iyi olmuş.Görsellik fazla olunca daha çok ilgi çeker.Güzel olmuş ellerine sağlık.