- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Teşekkürler10 diyelim ama puan koymamışsın![]()
Teşekkürler10 diyelim ama puan koymamışsın![]()
Birşey anladığım yok ama emek vermişsin eline sağlık.
Teşekkürler abiBirşey anladığım yok ama emek vermişsin eline sağlık.![]()
2014'ün hatalı çıkışıyla bu video yine Pes bekleyenleri umutlandırdır, ben bile sevindim ama video bu sonuçta görmeden sevinmemek lazımBen FIFA'cıyım bu arada etiketlemişsin ama yorum yaparım tabiki. @RüzgarGülü
Büyük bir kesim tarafından tepki almıştı, 2014'ten sonra 2015'te rezillik abidesiyle geliyor diye düşünüyorum. Resimlerdeki ve videodaki görsellik 10-15 sene öncenin jenerasyonu.
Fifa 2014'üde beğenmemiştim, birileri dur demeli bu gidişata.![]()
Trailer´a bakilirsa bu senede beklentileri karsilayamayacakPes 2015 trailerini izlemiştim. Bu yıl geçen yıla nazaran daha iyi gibi duruyor. Umarım beklentilerimizi karşılar
PesSeverleri etiketleyeyim tanıtımı görsünler; @OzaN @xdragxx @takas @cevaa @kaan955 @BuraK @HeisenBerg @legolas9900
Pes 2015 trailerini izlemiştim. Bu yıl geçen yıla nazaran daha iyi gibi duruyor. Umarım beklentilerimizi karşılar
PesSeverleri etiketleyeyim tanıtımı görsünler; @OzaN @xdragxx @takas @cevaa @kaan955 @BuraK @HeisenBerg @legolas9900
Pesten nefret ederim.Fifa candır.Pes 2015 trailerini izlemiştim. Bu yıl geçen yıla nazaran daha iyi gibi duruyor. Umarım beklentilerimizi karşılar
Sağol BurakPesten nefret ederim.Fifa candır.
kvp-medya eleştirilerimi dikkate alman güzel dostum.Böyle daha iyi olmuş.Görsellik fazla olunca daha çok ilgi çeker.Güzel olmuş ellerine sağlık.