O benim için hâlâ Orcun_22.
Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Bari doğrusunu da etiketleyelim de belki gelir. @HeisenBergO benim için hâlâ Orcun_22.
Ozan reklam sektörüne hızlı bir giriş yapıp hızlı bir şekilde battın.
Aman laptop sağlam kalsın, benimkinin Haxball oynarken x tuşu çıktı yerinden zar zor oynuyorumBen de oynayınca eski laptopa geçerim bari, yeninin tuşları kırılır falan neme lazım.
Toplanalım da odayı kim kuracak oda kuruculardan kimseler yok sanki.@OzaN artık yavaştan toplansak mı benim internet yamuk yapacak gibime geliyor
ADSL kotam olsaydı ben kurardım da paylaşımlı hattan giriyorum, bir babayiğit çıkar elbetToplanalım da odayı kim kuracak oda kuruculardan kimseler yok sanki.
Son oynadığımızda kim kuruyordu odayı?
Anca toplanırız zaten 2 gibi çıkmaya başlar herhalde millet, bu sene iyice erkene geldi sahur.Bence biraz daha geç başlayalım.
O da doğru sayın adminin. Sen kur o zaman yine en iyi senin ki oluyor ya da @BesaleT kurabilir.Anca toplanırız zaten 2 gibi çıkmaya başlar herhalde millet, bu sene iyice erkene geldi sahur.
[HASHTAG]#CareOzaN[/HASHTAG] o zaman.Ben kuruyorum da odayı benden başkası giremiyor benim kurduğum odalara. Yine kimse olmazsa bi deneriz.