- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
aga bu hangi günün gazetesi bugününse alacam![]()
allta kurtlar yıkılmaz diye bir haber var okuyabilen varsa
aga bu hangi günün gazetesi bugününse alacam![]()
allta kurtlar yıkılmaz diye bir haber var okuyabilen varsa
Bu sayfasını çıkart gerisini at çöpe gitsinaga bu hangi günün gazetesi bugününse alacam
beni zaten gerisi ilgilendirmiyor aga çok güzel hazırlanmış yazılar süperBu sayfasını çıkart gerisini at çöpe gitsin![]()
Abdülhheyle Memati ölmeyecekti varya bak sen o zaman reytinglerebeni zaten gerisi ilgilendirmiyor aga çok güzel hazırlanmış yazılar süper![]()
Yûrû be karde§im sen hala ölûlerden medet buluyonAbdülhheyle Memati ölmeyecekti varya bak sen o zaman reytinglere![]()
vadi için karakterler geçicidir bunu öğrenin artıkAbdülhheyle Memati ölmeyecekti varya bak sen o zaman reytinglere![]()
Yok be abi ya Abdülheysiz Mematisiz Vadi olmaz ya çok eksikliklerini hissedecez çokYûrû be karde§im sen hala ölûlerden medet buluyon
Benim için geçici değildir gönlümde her zaman yerleri vardır ama her ne olursa olsun yine izlerim ben efsaneyi bitene kadar bırakmamvadi için karakterler geçicidir bunu öğrenin artık
mematinin eksikliğini hissetmiyorum ben sizi bilememYok be abi ya Abdülheysiz Mematisiz Vadi olmaz ya çok eksikliklerini hissedecez çok
Benim için geçici değildir gönlümde her zaman yerleri vardır ama her ne olursa olsun yine izlerim ben efsaneyi bitene kadar bırakmam
22222 uzun sürer bizde 4 4 dür inşallah geçen sene öyleydiİstabula dönmene sevindim bizde teravih hazırlıkları başladı gidecez adamlar teravihi eskiden 4-4-4-4 kıldırırlardı bugün 2-2-2-2-2-2-2-2-2-2 kıldıracaklar sinir oldum![]()
Naber takas nerelerdesin hic gözûk mûyorsun22222 uzun sürer bizde 4 4 dür inşallah geçen sene öyleydi![]()
Aynen ya birde Vadi var ne yapacağımı şaşırdım22222 uzun sürer bizde 4 4 dür inşallah geçen sene öyleydi![]()
abi çalışıyorum 2 ay boyunca böyleyim artık eylülde vadiyle beraber bende dönerimNaber takas nerelerdesin hic gözûk mûyorsun
Namaza git vadiyi herzaman seyredersinAynen ya birde Vadi var ne yapacağımı şaşırdım
22.30 teravih 23.45 eve falan geliriz Vadi kaçar yav off
Allah yardimcin olsun karde§im densix buralar cok yavan fazla özletme kendini aksamlarI forumda olursun herhaldeabi çalışıyorum 2 ay boyunca böyleyim artık eylülde vadiyle beraber bende dönerim
giriyorum işte abi ama çok geç paydos ediyoruz akşamlarıda teravi var yine de girebildiğim zamanlar girerimNamaza git vadiyi herzaman seyredersin
Allah yardimcin olsun karde§im densix buralar cok yavan fazla özletme kendini aksamlarI forumda olursun herhalde
Sahur turnuvasnda varsın di mi agagiriyorum işte abi ama çok geç paydos ediyoruz akşamlarıda teravi var yine de girebildiğim zamanlar girerim
Bence 2 ve 3 daha iyiVadi forumundan alıntıdırlar
1. ve 2.harika bence