Bayada sık yapıyoriyi bakalım, yani kanal d ideolojik olarak sevmesem de adamlara helal olsun daha şimdiden vadinin tanıtımına başladılar,
Ulan İstanbul sabah tekrarında 3 kez reklam girdi 2 kez gösterdi
Baya karşılaşıyorum
Bayada sık yapıyoriyi bakalım, yani kanal d ideolojik olarak sevmesem de adamlara helal olsun daha şimdiden vadinin tanıtımına başladılar,
yalnız nerde yer alıyorsa hep aynı anlatım var yani bir yerden yazmış hepsi 😀aynen bende gördüm![]()
bakıyorumtamamdır açtım![]()
Ben şimdi çıkıyorum gelince bakıcam işler var malesef görüşrüzbakıyorum![]()
orası öyleyalnız nerde yer alıyorsa hep aynı anlatım var yani bir yerden yazmış hepsi 😀
bakbakıyorum
Ben şimdi çıkıyorum gelince bakıcam işler var malesef görüşrüz![]()
Aynen adas bende ayni sekilben şimdiden söyliyim herşeye rağmen serdar akar ismine itidalli yaklaşıyorum resmiyete dökülsün sonra sevinicem durduk yere hevesim kaçmasın
temkinli olmakta fayda varAynen adas bende ayni sekil
abi foto 2-3 aylıkUsta vadi için kollarI sIvamaya ba§lamI§ bile
AnladIm espiri yapayIm dedim yada vadiye cok yakI§tIrdIgIm için gönlûmdekini söyledimabi foto 2-3 aylık
haa tamam, inşaattan mı araları açılmış ki?Raci'nin yaptığı inşaat aga![]()
İnşaat 500 milyon $ değerinde 😱 Oraya kaynak ayırmak için ayrılmış Pana'dan.haa tamam, inşaattan mı araları açılmış ki?
aga ilk başta bakınca insanın aklına ilk bu geliyor ama , o iş biraz farklı ya benziyor çünkü adamlar bildiğin birbirlerinin yüzlerine bakmıyorİnşaat 500 milyon $ değerinde 😱 Oraya kaynak ayırmak için ayrılmış Pana'dan.