özetteki ses hürremi ölmeden önce muayene eden adama ait adını unuttumBen òzetteki uygulamayi begendim.Star özetlere bir adamin sesini koymus.Ses ozette muhtesem yuzyili ozetliyor @xemrexxx guzel bur uygulama 😉
Nigar Hürrem'ci dimi Mustafa'cıdan hayır gelmedi bir de bunu deneyelim.😱 fox bakış açısı
Gercektenmi 😉 Iyi secim olmus.Adamin sesi guzelözetteki ses hürremi ölmeden önce muayene eden adama ait adını unuttum
[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] önce hürremci sonra melunların safına katılıyor [HASHTAG]#pargali[/HASHTAG] ya olan aşkı nedeniyle.ssNigar Hürrem'ci dimi Mustafa'cıdan hayır gelmedi bir de bunu deneyelim.
Riskliymiş durumu.[HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] önce hürremci sonra melunların safına katılıyor [HASHTAG]#pargali[/HASHTAG] ya olan aşkı nedeniyle.ss
evet baya yaşlı biriydi 76 yaşında galibaGercektenmi 😉 Iyi secim olmus.Adamin sesi guzel
ilk 2 sezon meral okay etkisiyle çok iyiydi karakter herkesi idare ederdi ama yılmaz şahin geldi fokbalıkları saldıRiskliymiş durumu.
Evt.Meral Okay cok guzel yaziyordu.Izliyorum muthissssevet baya yaşlı biriydi 76 yaşında galiba
ilk 2 sezon meral okay etkisiyle çok iyiydi karakter herkesi idare ederdi ama yılmaz şahin geldi fokbalıkları saldı
[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] da bir zamanalr melunmuş.ss
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ne güzel okudu şiiriEvt.Meral Okay cok guzel yaziyordu.Izliyorum muthissss
valla meral okay hürremciydi yılmaz şahin mahocu ilk 2 sezon hürrem haklı gösterildi son 2sezon maho gerçekte mahidevranın bu ka saf olduğunu sanmıyorum@xemrexxx Sen bilirsin, Mahidevran Sultan'ım gerçekte kötülük yapmış mı bu kadar? (Tabi fettan Hürrem kadar diil) Bana sadece dizide seyirciyi Hürrem'e cekmeye çalışıyorlar gibi geldi.😵
Evet ama ne zaman ekranlara donecek yaaaa.Kac yil gecti aradan ayri ayriii[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] ne güzel okudu şiiri
daha 1 yıl oldu loEvet ama ne zaman ekranlara donecek yaaaa.Kac yil gecti aradan ayri ayriii
365 gun demek 😵 da 8760 saat demek.OZLEDIMMMMdaha 1 yıl oldu lo
😱 ince hesaplarBakalım bizim dizinin reytinglerine göre.
ben de özledim ama düzgün iş seçecekse beklemeye değer cansu dere gibi olsun durup durup en iyi işleri seçiyor sıla,ezel,my...365 gun demek 😵 da 8760 saat demek.OZLEDIMMMM
valide sultan arkasında olmasa yerdivalla meral okay hürremciydi yılmaz şahin mahocu ilk 2 sezon hürrem haklı gösterildi son 2sezon maho gerçekte mahidevranın bu ka saf olduğunu sanmıyorum
Son 2 sezona hic bakmadım neredeyse. Hiç kimse Meral Okay gibi yazamaz. Ama bu kadar salak bir karakteri gerçek Hürrem 10 günde yerdi
Bakalim.Wilma gibi kandirmasinlar onuda @Çiğdem- sende izlesene😱 ince hesaplar
ben de özledim ama düzgün iş seçecekse beklemeye değer cansu dere gibi olsun durup durup en iyi işleri seçiyor sıla,ezel,my...
valide sultan arkasında olmasa yerdi
bu caroline değil [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] @yakup09Bakalim.Wilma gibi kandirmasinlar onuda @Çiğdem- sende izlesene
Bakalim.Menajeri kim Meryemin biliyormusun? 😉