Muhteşem Yüzyıl Genel Yorum Konusu

Ben òzetteki uygulamayi begendim.Star özetlere bir adamin sesini koymus.Ses ozette muhtesem yuzyili ozetliyor @xemrexxx guzel bur uygulama 😉

evet baya yaşlı biriydi 76 yaşında galiba:X

ilk 2 sezon meral okay etkisiyle çok iyiydi karakter herkesi idare ederdi ama yılmaz şahin geldi fokbalıkları saldı :T

[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] da bir zamanalr melunmuş.ss
Evt.Meral Okay cok guzel yaziyordu.Izliyorum muthissss

@xemrexxx Sen bilirsin, Mahidevran Sultan'ım gerçekte kötülük yapmış mı bu kadar? (Tabi fettan Hürrem kadar diil) Bana sadece dizide seyirciyi Hürrem'e cekmeye çalışıyorlar gibi geldi.😵

@xemrexxx Sen bilirsin, Mahidevran Sultan'ım gerçekte kötülük yapmış mı bu kadar? (Tabi fettan Hürrem kadar diil) Bana sadece dizide seyirciyi Hürrem'e cekmeye çalışıyorlar gibi geldi.😵
valla meral okay hürremciydi yılmaz şahin mahocu :) ilk 2 sezon hürrem haklı gösterildi son 2sezon maho :) gerçekte mahidevranın bu ka saf olduğunu sanmıyorum

valla meral okay hürremciydi yılmaz şahin mahocu :) ilk 2 sezon hürrem haklı gösterildi son 2sezon maho :) gerçekte mahidevranın bu ka saf olduğunu sanmıyorum​
Son 2 sezona hic bakmadım neredeyse. Hiç kimse Meral Okay gibi yazamaz.:( Ama bu kadar salak bir karakteri gerçek Hürrem 10 günde yerdi :X

Bakalım bizim dizinin reytinglerine göre. :F:F
😱 ince hesaplar

365 gun demek 😵 da 8760 saat demek.OZLEDIMMMM :(
ben de özledim ama düzgün iş seçecekse beklemeye değer cansu dere gibi olsun durup durup en iyi işleri seçiyor sıla,ezel,my...

valla meral okay hürremciydi yılmaz şahin mahocu :) ilk 2 sezon hürrem haklı gösterildi son 2sezon maho :) gerçekte mahidevranın bu ka saf olduğunu sanmıyorum
Son 2 sezona hic bakmadım neredeyse. Hiç kimse Meral Okay gibi yazamaz.:( Ama bu kadar salak bir karakteri gerçek Hürrem 10 günde yerdi :X
valide sultan arkasında olmasa yerdi:A