FF Futbu Ligi 9.Sezon | Yorum & Sohbet

Ausburg takımından istifa ettim, eğer ki Yılmaz Vural gibi bi menajer varsa takımı kurtarabilir :D

9. Sezonun en kritik maçları var önümüzde başarılı olmak için fazlasıyla yardırıcam.:D

Istedigimiz kaleci transferini gerceklestirdik, ilk 11 ve diger ayarlar yapildi. Kasif'e Messi'yi getirmesi icin talimat verildi. Bu aksam da Wolfsburg'u yenersek her sey tamam olacak ama yenilirsek kötü olacak. :D

Dün son dakikada yediğimiz penaltı golüyle Wolfsburg'a kaybettik.İnşallah bugün Werder Bremen'i yenerek bir seri yaparız :)

Bende diyorum ki su Shaqiriye neden boyle kanim kaynadi. Adam dedemin memleketi Yugoslavyada dogmus bende yari gocmen sayilirim :A

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !

Bu aksam yenilecegime kesin gözü ile bakiyorum. @legolas9900 :T:
Takimin kondisyonu baya bir kötü. Yedek oyuncu da olmadigi icin yenersek de cok zor yeneriz. :T:

Ağır malubiyetten sonra ulaşılamayan @darksaal .:A

Tüm enerjiyi bana boşaltırsan olacağı bu olur.:F
O mesajimdan sonra isler biraz da olsa degisti. Birkac iyi transfer yaptim. Ama yine de istedigim oyuncular ilk 11'de yer alamayacak. Farkli bir dizilis, farkli oyuncular.. bu iki sebep ile yenilecegimi düsünüyorum yinede. Yenersek yedek kadro olusmus demektir. :D

O mesajimdan sonra isler biraz da olsa degisti. Birkac iyi transfer yaptim. Ama yine de istedigim oyuncular ilk 11'de yer alamayacak. Farkli bir dizilis, farkli oyuncular.. bu iki sebep ile yenilecegimi düsünüyorum yinede. Yenersek yedek kadro olusmus demektir. :D

Gördüm Enver doyurmuş seni.:(