Gerard işe yaramaz diyen @Yakamoz-Asi bugün onun asisti olmasa berabereydik.
Elinde Leverkusen var havani atarsin tabi.
Bu aksam yenilecegime kesin gözü ile bakiyorum. @legolas9900
Takimin kondisyonu baya bir kötü. Yedek oyuncu da olmadigi icin yenersek de cok zor yeneriz.
O mesajimdan sonra isler biraz da olsa degisti. Birkac iyi transfer yaptim. Ama yine de istedigim oyuncular ilk 11'de yer alamayacak. Farkli bir dizilis, farkli oyuncular.. bu iki sebep ile yenilecegimi düsünüyorum yinede. Yenersek yedek kadro olusmus demektir.
O mesajimdan sonra isler biraz da olsa degisti. Birkac iyi transfer yaptim. Ama yine de istedigim oyuncular ilk 11'de yer alamayacak. Farkli bir dizilis, farkli oyuncular.. bu iki sebep ile yenilecegimi düsünüyorum yinede. Yenersek yedek kadro olusmus demektir.
Kasif de bir tane istedigim DL'yi getirdiginde yedek DL'de olusur. Ondan sonra bir tane de DC aldim mi yedek kadro tamamdir.Gördüm Enver doyurmuş seni.
Kasif de bir tane istedigim DL'yi getirdiginde yedek DL'de olusur. Ondan sonra bir tane de DC aldim mi yedek kadro tamamdir.
Hayirlisi diyelim ama belli olmazBu aksam yenilecegime kesin gözü ile bakiyorum. @legolas9900
Takimin kondisyonu baya bir kötü. Yedek oyuncu da olmadigi icin yenersek de cok zor yeneriz.
Senin DL gelismez artik biliyorum.benim Dl'yi al.
Hayirlisi.Hayirlisi diyelim ama belli olmaz
Senin DL gelismez artik biliyorum.
Hayirlisi.