kösem böyle çiroz biri olamazCariye olsunda Kösem olursa dizi başlamadan biter![]()
kösem böyle çiroz biri olamazCariye olsunda Kösem olursa dizi başlamadan biter![]()
dizide bir kösem mi olacak sankiDaha ne isim çıkarıyorlar ünsüz olacak demediler mi..
Yan kadro için daha erken 2 yıl bu diziyi mi beklesinler hepsi yeni sezona anlaşır.dizide bir kösem mi olacak sanki![]()
15 ay var altı üstüYan kadro için daha erken 2 yıl bu diziyi mi beklesinler hepsi yeni sezona anlaşır.![]()
Özcan'ı verelim çok seversin.15 ay var altı üstüneyse karadayı ve kss bitsin o zaman kösem kadrosunda patlama bekliyim
karagülde de ölenler olacaktır elbet
![]()
harem ağası olacaksa neden olmasınÖzcan'ı verelim çok seversin.![]()
Onun dizisi var lo.Tutar belkiÖzcan'ı verelim çok seversin.![]()
Yok o tutmayınca Karagül'de dirilir tekrar Karagül'den de Kösem'e yollarız.Onun dizisi var lo.Tutar belki
Yok artık o zaman @RevaN ın deyimiyle totoşun dibine vurar diziYok o tutmayınca Karagül'de dirilir tekrar Karagül'den de Kösem'e yollarız.![]()
Anladım Dizi cok guzel ama.Atvye gitseydi izlicekmiydinKendimizle barışık diziyiz kendi kendimize gönderme yaptım.![]()
+ bedduaAnladım Dizi cok guzel ama.Atvye gitseydi izlicekmiydin![]()
Seni gidi FOX FANFİNFONU seni+ beddua![]()
Eskiden mi? Ben her daim burdayım.Seni gidi FOX FANFİNFONU seni@halukeroğluFox vardı eskıden.Ozamanlar sen o kadar fanfinfon değildin.Sonradan oldun.
![]()
Yok canım sümbül ağadan boşanan kadroya seni alcaklarmışevet sultan 1.ahmet olucam![]()
İşte eskiden beri sen varsın.Şimdi Buğrada var.Yakında benide alırsınız heraldeEskiden mi? Ben her daim burdayım.FOX'un en iyi izleyicisi seçilmiştim ben yarışmalarında. 😀