FF Futbu Ligi 9.Sezon | Transfer Merkezi

Eski öğrencilerimizden, Hollandalı savunma oyuncusu Daryl Janmaat Hoffenheim'de!!

Düşün iyi düşün.Bekliyorum :)

Sen bugünki oyundan sonra düşüncen demi? :D @Yakamoz-Asi

Teklif çok iyi. Paraya ihtiyacım var. Ama Fabregas bu sezon bir harika, satamam. :D

Pastore iste, Oscar iste, hatta belki ligin en iyi asistcisi Kyle'i iste, ama Fabregas'ı isteme. :D

O da boyle bir strateji de bulunmua adama kafan mi guzel diye hakaret etmene gerek yoktu bence

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
1 gün önce 17 milyonluk adama 50 milyon verdikten sonra üstüne bu teklif gelirse rahatça sorulur. :)

Şaka olarak söylenmiş bir şey. :)

1 gün önce 17 milyonluk adama 50 milyon verdikten sonra üstüne bu teklif gelirse rahatça sorulur. :)

Şaka olarak söylenmiş bir şey. :)
Adamin parasi boldur belki de bize sorgulamak dusmez
Saka olarak aoylense bile soylenmemeli bence

Eski öğrencilerimizden, Hollandalı savunma oyuncusu Daryl Janmaat Hoffenheim'de!!

Teklif çok iyi. Paraya ihtiyacım var. Ama Fabregas bu sezon bir harika, satamam. :D

Pastore iste, Oscar iste, hatta belki ligin en iyi asistcisi Kyle'i iste, ama Fabregas'ı isteme. :D
İki oyuncuna teklifte bulundum. 😉

O da boyle bir strateji de bulunmua adama kafan mi guzel diye hakaret etmene gerek yoktu bence

Ben Leyla ile Mecnundan şey yaptım ya hakaret değil o hakaret kabul ediyorsa özür dilerim.

İki oyuncuna teklifte bulundum. 😉

Ben Leyla ile Mecnundan şey yaptım ya hakaret değil o hakaret kabul ediyorsa özür dilerim.
Benden özür dileme neyse onenli degil @maskeli fedainin anlayisli karsilayacagini dusunuyorun