Kadın Eli Değince 3.Bölüm xemrexxx,kvp-medya,EnveR konuk

seni çok güzel şekilde konuk ettim dizimde 🙂🙂

2.bölümde braz çizgi filme kaçıldığından eleştirini dikkate alarak 3.bölümü 1.bölüm gibi yine gerçekçi yaptım az gelişme varmı sence iyi yönde 🙂
evet daha gerçekçi ama bu espriler çizgi filime daha uygun gibi)))

o benim kararım değildi ben 3.bölüm fragmanında 2 konuk oyuncu arıyorum dedim kvpmedya ve emre biz olalım dediler sonra enverde isteyince ondua araya sıkıstırdım 🙂🙂
4.bölümede monuk oyuncu arıyorum fragmanda belirticem ama seni 4.bölüme alayım istersen
Al al benim gibi ömür törpüsünü hiç biryer de bulamazsın :F

teşekkürler ilk 2 bölümede en kısa zamanda yorumlarını bekliyorum 4.bölüm gelmeden bakta yeni bölümü takip et 🙂🙂

yaaa ama yaaaaa ne yaptım ben sana süperrr olmamışmı sahnelerin :F
rezil olmuşum :F neyse daha önce dmeiştim ya destereyi kıza çeviriyi pompy o senaryo işte:A

@Çiğdem- Mine Tugayimla beni konuk etsene lo. BENIM ONA KARSI OLAN FANLIGIMI KULLANABILIRSIN.Ben seni her dizimde basrol yapiyorum.Nolur Mine Tugayimla konuk oluyum :)

@Çiğdem- Mine Tugayimla beni konuk etsene lo. BENIM ONA KARSI OLAN FANLIGIMI KULLANABILIRSIN.Ben seni her dizimde basrol yapiyorum.Nolur Mine Tugayimla konuk oluyum :)
tamam @gözlemci ve seni konuk alıcam 4.bölüme ama mine tugay nerden çıktı ben onu anlamadım :F

Çok güzel eğlenceli yine.
okuması zevkli en önemlisi. Emeğine sağlık.
teşekkür ederim benimde amacım eğlenceli zaman geçirmeniz sıkılmadan :Z:Z

benim senaryo nasıl @Çiğdem- tekrar yazayım:

sen ve @mrt-06 evlisiniz. @pompy atacanın kardeşi ve üstün zekalı o yüzden deli sanıyorlar çocuğu :F sonra senin en yakın arkadaşın @destere ama pompy onu kadına çevirmiş önceden sana aşık destere. pompy nin ters bir anında habalahubalahup yapmış :F @Forumdash atacanın en yakın arkadaşı ve destereye (kız haline aşık) sonracına @Bully atacanın abisi @primavera da onun eşi yani senin eltin :A

sen ve @mrt-06 evlisiniz. @pompy atacanın kardeşi ve üstün zekalı o yüzden deli sanıyorlar çocuğu :F sonra senin en yakın arkadaşın @destere ama pompy onu kadına çevirmiş önceden sana aşık destere. pompy nin ters bir anında habalahubalahup yapmış :F @Forumdash atacanın en yakın arkadaşı ve destereye (kız haline aşık) sonracına @Bully atacanın abisi @primavera da onun eşi yani senin eltin :A
ao​

ao
yani?

aaa bune böyleee :F ahaha kimin eli kimin cebinde kim kimin kucağında hiçbişey belli değil hahaha çok karışık :F