Netflix Orange Is the New Black 2. Sezon Yorumları

S02B02 izledim

keşke izlemeseydim:( Bu kadar sıkılacağim aklıma gelmezdi. Ben spoi içine alcak kayda değer bi yorum bile yapacam öyle böyle değil sıkıldım resmen:(

@OzaN bu sıkıcılıkta devam ederse ve haftalık izlersek gerçekten bırakırım:( Çok hızlı gitmem muhtemelen ama hem bu sıkıcılık hem de haftada 1 izlemek bıktırır beni gibi geliyor:( Sütten ağzim yandı benim Netflix konusunda HoC'u haftalık izledim biraz sıkılmıştım:( Daha bu Netflix'in dizilerini uzatmalı izlemem diyorum:(

Ben de 5/10 versem ayıp etmem heralde:(

S02B02 izledim

keşke izlemeseydim:( Bu kadar sıkılacağim aklıma gelmezdi. Ben spoi içine alcak kayda değer bi yorum bile yapacam öyle böyle değil sıkıldım resmen:(

@OzaN bu sıkıcılıkta devam ederse ve haftalık izlersek gerçekten bırakırım:( Çok hızlı gitmem muhtemelen ama hem bu sıkıcılık hem de haftada 1 izlemek bıktırır beni gibi geliyor:( Sütten ağzim yandı benim Netflix konusunda HoC'u haftalık izledim biraz sıkılmıştım:( Daha bu Netflix'in dizilerini uzatmalı izlemem diyorum:(

Ben de 5/10 versem ayıp etmem heralde:(
Sık izlesek de sıkılırız bu sefer iyice. Bundan sonraki bölümlerde dizi toparlanır herhalde böyle devam etmezdir. :(

Haftada 1 bölüm değil de 2 bölüm yapalım o zaman. :)

Sık izlesek de sıkılırız bu sefer iyice. Bundan sonraki bölümlerde dizi toparlanır herhalde böyle devam etmezdir. :(

Haftada 1 bölüm değil de 2 bölüm yapalım o zaman. :)
Haftada 2 iyidir bence de ama dün akşam izlediğim noluyoruz dedim:( ileri sarasım geldi ama o zenci kız hatrına saramadım:X

Üçüncü bölümde büyük ihtimal birleşir ilk bölümdekilerle ikinci bölümdekiler dizi düzelir. Düzelmezse durum kötü. :D
Hem de çok kötü:X Gerçi gene 3.sezonu izlerim ama bize de yazık:( Sen de pat diye bırakmazsın heralde(b) ite kaka götürürsün:X

2x2 tilkinin .. iki diyesim var :))

ikinci sezonun ikinci bölümü piper olmayınca çok gevşek kalmış piper dizinin itici gücü onsuz çekilmiyor..
yine kimi karakterler çok komikti özellikle red adlı rus kadına biraz fazla rol vermeliler penny adlı dişlek hristiyanda hoş bir karakter ama bir an önce dişlerini yaptırması lazım :)

polly adlı taze annenin lary karşısındaki gögüs şovu güzeldi :)
zenci şişman kızın geçmişe dönük maceralarının anlatıldığı yer çok sıkıcıydı
artık geçmişe dönüşlerin olmaması gerekiyor ilk sezon herkesi tanıdık artık geçmişle alakayı kesmeleri lazım
piperin olmadığı hiçbir bölüm çekilmemesi lazım piper dizinin herşeyi, alex olmasada olur :)

@Forumdash @sürgünüm @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60

2x2 tilkinin .. iki diyesim var :))

ikinci sezonun ikinci bölümü piper olmayınca çok gevşek kalmış piper dizinin itici gücü onsuz çekilmiyor..
yine kimi karakterler çok komikti özellikle red adlı rus kadına biraz fazla rol vermeliler penny adlı dişlek hristiyanda hoş bir karakter ama bir an önce dişlerini yaptırması lazım :)

polly adlı taze annenin lary karşısındaki gögüs şovu güzeldi :)
zenci şişman kızın geçmişe dönük maceralarının anlatıldığı yer çok sıkıcıydı
artık geçmişe dönüşlerin olmaması gerekiyor ilk sezon herkesi tanıdık artık geçmişle alakayı kesmeleri lazım
piperin olmadığı hiçbir bölüm çekilmemesi lazım piper dizinin herşeyi, alex olmasada olur :)

@Forumdash @sürgünüm @sokak sanati @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60
puanın ? :)

Dizinin puanları çok düşük bir ara peşpeşe izleyip aradan çıkarırım Ray Donovon varken izlemek hiç içimden gelmiyor.:)
puanlara bakmamak lazım geçen ilk bölüm çok güzeldi bu bölümde piper hiç yoktu piper dizinin tuzu biberi tadı herşeyi olmayınca olmuyor yoksa dizi güzel yani ben severek izliyorum ..

bu diziyi çok boşladık ray donovan bitti orange da ikinci bölümde kalmıştım bu hafta ikinci sezonu bitireyim en iyisi
bunu millet unuttu sanırım ??
@Forumdash @sürgünüm @OzaN @xemrexxx @Çiğdem- dizide 2x3. bölümü geçen yokmu ?
Devam edeceğiz de acelemiz yok. :)

Sen de izleme bence toplu, bu birkaç hafta yavaş gitsin de bayramdan sonra hızlanırız bunda birkaç haftada bitiririz. :)

Six Feet Under'ın ilk sezonunu izleyebilirsin, film etkinliğindeki filmleri izleyebilirsin izleyecek bir şeyler arıyorsan. :):)

Devam edeceğiz de acelemiz yok. :)

Sen de izleme bence toplu, bu birkaç hafta yavaş gitsin de bayramdan sonra hızlanırız bunda birkaç haftada bitiririz. :)

Six Feet Under'ın ilk sezonunu izleyebilirsin, film etkinliğindeki filmleri izleyebilirsin izleyecek bir şeyler arıyorsan. :):)
çok ara veriyorsunuz eskiden haftada iki bölüm izliyorduk şimdi ayda bir bölüme düşürdünüz son izlediğimiz bölümü hatırlamakta zorlanıyorum :)
six feet under a bir bakayım ...

çok ara veriyorsunuz eskiden haftada iki bölüm izliyorduk şimdi ayda bir bölüme düşürdünüz son izlediğimiz bölümü hatırlamakta zorlanıyorum :)
six feet under a bir bakayım ...
Dizi trafiği karışık birden bire 13 bölüm düşünce ne yapacağımızı şaşırdık birkaç hafta sonra düzene girer. Haftada iki bölüm izleriz yine. Son izlediğimiz bölümü hatırlamasan daha iyi zaten. :D

Bak bak onu da beğenirsin yüksek ihtimal. :):)

Dizi trafiği karışık birden bire 13 bölüm düşünce ne yapacağımızı şaşırdık birkaç hafta sonra düzene girer. Haftada iki bölüm izleriz yine. Son izlediğimiz bölümü hatırlamasan daha iyi zaten. :D

Bak bak onu da beğenirsin yüksek ihtimal. :):)
six feet under a başladım ilk bölümü güzeldi devamı gelir artık
yalnız şu piper ı bir rayına oturtalım elim gidiyor orange a :)

destere yavaş biraz :) :Dbence ağırdan alalım bu diziyi :)
piper ı özledik :)