FF Futbu Ligi 9.Sezon | Transfer Merkezi

Dün 27'ye aldigimiz Nasri'yi 32'ye sattik.

Luis Suarez de 32'ye Hoffenheim'de!!

Valère GermainHertha BerlinST 23 906029 45.500.000

{caption}Transfer Listesi{/caption}

{th} Oyuncu{/th}
{th}Takım{/th}
{th}Mevki{/th}
{th} {/th}
{th}Yaş{/th}
{th} {/th}
{th}Att{/th}
{th}Ort{/th}
{th}Def{/th}
{th}GK{/th}
{th=right}Değer (€){/th}
{th} {/th}
Pazarlık payı vardır :)

Coutinho
sari1.png
938984DEĞERİ : 52 Milyon
Pazarlık vardır :)

20 milyona kadar MC, AML, AMR, ST DL, DC ve DMC pozisyonları için adam alınır. Yaşları maximum 23 olsun. Varsa satan söylesin şimdiden :)

Heartha Berlin eski günlerine dönmek istiyor ve bu yolda ilerliyor. Şimdilik bunlar :)

Victor WanyamaBorussia MönchengladbachHertha Berlin16.500.000 €26
Peniel MlapaBorussia MönchengladbachHertha Berlin10.500.000 €26

{th}Oyuncu{/th}
{th}Eski Takım{/th}
{th}Yeni Takım{/th}
{th=right}Transfer Ücreti{/th}
{th=right}Hafta{/th}
Leon GoretzkaSchalke 04Hertha Berlin2.000.000 €26
Christian ClemensSchalke 04Hertha Berlin13.500.000 €26
Saúl ÑíguezBayer LeverkusenHertha Berlin20.000.000 €25

Hamburg, Manchester City'nin ünlü golcüsü Edin Dzeko'yu 23.591.200€'ya transfer etti. İmza töreni sonrası Dzeko, kulübü bulunduğu sıralardan kurtaracağını belirtti.

Hamburg, Manchester City'nin ünlü golcüsü Edin Dzeko'yu 23.591.200€'ya transfer etti. İmza töreni sonrası Dzeko, kulübü bulunduğu sıralardan kurtaracağını belirtti.
Ogrencimdi iyi oyuncudur. Ortalamsi 7+ 15 macta oynasa 7 gol falan atar bende boyleydi. Hayirli olsun

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !

Yılın kakalaması resmen 17 milyonluk oyuncuya 50 milyon veren @Maskeli Fedai .😱:F @Yakamoz-Asi dalga geçelim.:ACidden şaka gibi nasıl yaptın bunu @EnveR .😱
Valla bişey yapmadım :D Oyuncu ismine baktım yok ya satmıyorum dedim paraya baktım yuh dedim 20 milyon verseydiler satmazdım yani defansımın yetenekleri zayıf o yüzden satmayı düşünmüyordum.50 milyonu görünce yuh dedim hemen sattım :D