Valère Germain | Hertha Berlin | ST | 23 | 90 | 60 | 29 | 45.500.000 |
Coutinho |
| 93 | 89 | 84 | DEĞERİ : 52 Milyon |
Victor Wanyama | Borussia Mönchengladbach | Hertha Berlin | 16.500.000 € | 26 | |
Peniel Mlapa | Borussia Mönchengladbach | Hertha Berlin | 10.500.000 € | 26 |
Leon Goretzka | Schalke 04 | Hertha Berlin | 2.000.000 € | 26 | |
Christian Clemens | Schalke 04 | Hertha Berlin | 13.500.000 € | 26 |
Saúl Ñíguez | Bayer Leverkusen | Hertha Berlin | 20.000.000 € | 25 |
Ogrencimdi iyi oyuncudur. Ortalamsi 7+ 15 macta oynasa 7 gol falan atar bende boyleydi. Hayirli olsunHamburg, Manchester City'nin ünlü golcüsü Edin Dzeko'yu 23.591.200€'ya transfer etti. İmza töreni sonrası Dzeko, kulübü bulunduğu sıralardan kurtaracağını belirtti.
Takımda 2 forvet var biri 5 gol attı diğeri daha gol atamadı Mecburen nokta atışı lazımdı aga sağolOgrencimdi iyi oyuncudur. Ortalamsi 7+ 15 macta oynasa 7 gol falan atar bende boyleydi. Hayirli olsun
Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !
İstersen City de ki iyi oyunculari soylim alTakımda 2 forvet var biri 5 gol attı diğeri daha gol atamadı Mecburen nokta atışı lazımdı aga sağol
Hayırlı olsun.Hoffenheim'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder Mainz'da!
Yok artık. 😱Yılın kakalaması resmen 17 milyonluk oyuncuya 50 milyon veren @Maskeli Fedai .😱 @Yakamoz-Asi dalga geçelim.Cidden şaka gibi nasıl yaptın bunu @EnveR .😱
Valla bişey yapmadım Oyuncu ismine baktım yok ya satmıyorum dedim paraya baktım yuh dedim 20 milyon verseydiler satmazdım yani defansımın yetenekleri zayıf o yüzden satmayı düşünmüyordum.50 milyonu görünce yuh dedim hemen sattımYılın kakalaması resmen 17 milyonluk oyuncuya 50 milyon veren @Maskeli Fedai .😱 @Yakamoz-Asi dalga geçelim.Cidden şaka gibi nasıl yaptın bunu @EnveR .😱
Kazık yedimYılın kakalaması resmen 17 milyonluk oyuncuya 50 milyon veren @Maskeli Fedai .😱 @Yakamoz-Asi dalga geçelim.Cidden şaka gibi nasıl yaptın bunu @EnveR .😱
Yüzyilin kazigini yemissin bence direk istifa et.Kazık yedim
Seni yenmeden istifa yokYüzyilin kazigini yemissin bence direk istifa et.
Çok komik