Survivor'ı Turabi Kazandı!

İşte anlamlı yorumlar

Dün Mert ile yaşadığı diyalog Turabi'ye büyük katkı sağladı bence. Çünkü Mert aşırı derecede ukala bir tavırla üzerine gitti Turabi'nin karşılığını almakla kalmayıp, gecenin sonunda da morardı kendisi.

Turabi tebrikler. sen herseyinle bu yarisi kazanmayi hakettin.

- yarislarda korkulan adam oldun. her yarista canla basla mucadele ettin. hatta bazilarini tek basina sirtladin ve kazandin.
- adada kayik, masa, tavla, hersey yaptin. cok caliskan ve yaratici bir adamdin.
- degisik kisiliginle survivor'in stari oldun. sen olmasan o survivor seyredilmezdi.
- ayrica icin disin birdi. bazilari gibi sahte olmadin.

tebrikler!
Ayne katılıyorum harika inanılmaz çook mutu oldum s

yanımdaki arkadaş merte sinirlendi bir sürü oy attı hay allahım..farklı kültür filan dedi ya

tek başına yendi ünlüleri.survivor tarihinde bir ilk di bu.birde turabi hep güçsüzlerle ve sorunlu kişilerle yenilerek aç kalarak kavga ederek yarışa devam etti.gökhan ise güçlülerle yenenlerle ve mentalitesi sağlam olanlara survivorda oldu.aslında şartlar ikisinede eşit değildi.yani her ikiside bence haklı.) ben mutluyken her işim yolundayken kimseye kızmam ama etrafımda uyuz insanlar varsa çok sakin kalamam.yani gökhanın yerinde bende onun gibi olurdum.yanlız turabinin yerinde turabi kadar olmasamda kendimi farklı ve kötü bir şekilde ifade edebilirdim.bu yazdıklarımı bir psikoloj daha iyi açıklarsa sevinirim.

soytarı kim türk halkı gördü ve ona göre final yaptı siz germeyin kendinizi finalde bütün soytarılar elinden geleni yaptı şampiyon olmasın diye ama halk bunu o kadar net görüyorki işte sunuç muhteşem harika turabi ye laf söylemek için adam olmak lazım adam

@Yakamoz-Asi @sokak sanati @Harunnn60 @china_shangai

Şu Turabi'yi çekemeyenlere biraz daha elem keder akıtayım diye geldim konuya.:D
Adamın başarısını striptiz ağır sözler ile lekelemeye gerek yok.Başardı ve Survivor oldu bu kadar basit.:)

Başarı ortada siz başarısızlık bulamayınca tutturmuşsunuz striptiz yapan adammı olur lafını gitmişsiniz okudukça sinirim bozuldu.:D
Survivor ile ilgisi olmayan bir şeyin zaten bu kadar konuşulması baya saçmaydı.Ama anlatamadık.:D
beni başkalarıyla karıştırma istersen ben striptizciliğini falan kullanmıyorum :D

Neyse fazla üstüne gelmeyeyim dün hezimet yaşadınız :A
yav he he :D