Maskeli Fedai
Favori Üye
Yine tek dostumuz SahraymışEvet banada öyle geldi
O mervenin düşüş neydi öyle![]()
Yine tek dostumuz SahraymışEvet banada öyle geldi
O mervenin düşüş neydi öyle![]()
AynenYine tek dostumuz Sahraymış![]()
Sevmek değil ya sadece dostlarAynen![]()
Sahra bende turabiyi seviyor![]()
![]()
1 milyon kisilik sayfada 88 bin kisi ve 1 milyonun hepsi goki hayrani olması 88 bin çok az fasdfaGökhan'ın face sayfasındaki teşekkür mesajını 88 bin kişi beğenmiş)
94 oldu1 milyon kisilik sayfada 88 bin kisi ve 1 milyonun hepsi goki hayrani olması 88 bin çok az fasdfa![]()
Sonuna kadar hakederek hemdeŞu Turabi'yi çekemeyenlere biraz daha elem keder akıtayım diye geldim konuya.
Adamın başarısını striptiz ağır sözler ile lekelemeye gerek yok.Başardı ve Survivor oldu bu kadar basit.![]()
Sonuna kadar hakederek hemdeBir tebrikte bize 4 ay boyunca savunduk survivor lonusunda
![]()
yav he heŞu Turabi'yi çekemeyenlere biraz daha elem keder akıtayım diye geldim konuya.
Adamın başarısını striptiz ağır sözler ile lekelemeye gerek yok.Başardı ve Survivor oldu bu kadar basit.![]()
lonu ???Sonuna kadar hakederek hemdeBir tebrikte bize 4 ay boyunca savunduk survivor lonusunda
![]()
Bazılarıda Turabiyi finalde kötüledi düne kadar Turabiyi savundukları halde.Aynen hep hakedenin yanında yer alarak gerçekten büyük mücadele ettik.
Tebrikler başta sen ve ben olmak üzere sonradan Turabi'nin haklılığını anlayıp bize destek çıkan herkese.![]()
k harfini yanlış yazmışım melunyav he he
lonu ???![]()
birdaha olmasın melunBazılarıda Turabiyi finalde kötüledi düne kadar Turabiyi savundukları halde.
k harfini yanlış yazmışım melun![]()
yav he he
lonu ???![]()
Neyse fazla üstüne gelmeyeyim dün hezimet yaşadınızbirdaha olmasın melun![]()
beni başkalarıyla karıştırma istersen ben striptizciliğini falan kullanmıyorumBaşarı ortada siz başarısızlık bulamayınca tutturmuşsunuz striptiz yapan adammı olur lafını gitmişsiniz okudukça sinirim bozuldu.
Survivor ile ilgisi olmayan bir şeyin zaten bu kadar konuşulması baya saçmaydı.Ama anlatamadık.![]()
yav he heNeyse fazla üstüne gelmeyeyim dün hezimet yaşadınız![]()
beni başkalarıyla karıştırma istersen ben striptizciliğini falan kullanmıyorum
yav he he![]()
öyle tabi melun ne zaman gördün öyle birşey dediğimi benimSen öyle diyorsan.![]()