Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakter de önemli demekki bu yarışta. :):)

Aksine 1. olur, Gökhanı göstermiyorlar bile.

AMa Turabi'de hep kötü gösteriliyor.Aynen Gökhan'ıa dalgalık sorular soruluyor.:F

Turabi karakter yapısı olarak farklı ama iki yüzlü sahtekar değil.Yağpmaya çalıştığını biz çok iyi anladık anlamayan yarışmacılarmış.:D

Ya allahaşkına ne kadar saçma o kadar düşündü cevap bulamadı herkes ona güldü zaten :D

Cevaplık bir şey yok.Aslında izledikçe cevap daha net oluştu ama AKın Turabi'yi empoze etmek için saçma bir soruyla geldi.İlk başta iyiydik dedi sonra ben iki yüzlülüj yaptım demeden bir andan benden tiksinmiş dedi.:F

Kabul ediyorsun demek Acunun 1. yaptığını. :D

Sonuçta Acun2dan başka bilen yok.:F

Aynen maymun ederdim onu.:FTurabi dışarıdan nasıl göründüğünü bilmediği için neyi dediklerini bile anlamadı genel oalrak.Yazık olacak.:T
Turabi bal gibi anladı da her şeyi konuşamadı, konuyu saptırmaya çalıştı çünkü haklı değildi. :)

BakIyorum da turabiciler umudu kesmi§ durumda birgün gerceklerin ortaya cikma gibi gibi kötü huyu vardIr bugun bütün gercekler turabinin kabusu oldu

Bu Turabi mi? 😱 Oylar DELİKANLIYA (!) :kiki:

Turabi.jpg

Turabi Yiğitle görüşürüm demedi :D.Yiğitten ses çıkmıyor oda Gökhanın kazanmasını istiyor galiba:D

Diğer ünlüler kim bilmiyorum ama destek veren ünlülerden birisi Sıla. Gökhan'ın müzik dünyasında yükselmesi sağlayan en büyük kişi Sıla'dır. Arkadaşlarıyla çektiği kliplerde hep vardı Gökhan. Böyle bir zamanda destek vermeyecek de ne yapacak? Destek vermezse yanlış ve ayıp ederdi. :)

@RevaN hani MFÖ jürideydi? :D Ceceli kalıcı mı? Ve Gökhan'a ne oldu? Hadi reklam arasında cevaplayıver. :D
O konularda bilgim yok. Acuna telefon bağlantısı yap sor canlı yayında. :D Turabiye de küfür et kapat hemen. :F

Tüm kalbimle Gökhanın 1.olmasını diliyorum.Hem karakteriyle hem kişiliğiyle hem de davranışlarıyla bunu hakediyor.Zaten Gönüllülerin çoğu da Gökhanı destekliyor.
Sahra karaktersizi Turabiye oylar dedi ama Turabi kiminle görüşürsün sorusuna en son sahra ismini söyledi.Sahra pişman olmuştur melun:DD

Cevaplık bir şey yok.Aslında izledikçe cevap daha net oluştu ama AKın Turabi'yi empoze etmek için saçma bir soruyla geldi.İlk başta iyiydik dedi sonra ben iki yüzlülüj yaptım demeden bir andan benden tiksinmiş dedi.:F

Sonuçta Acun2dan başka bilen yok.:F
Doğru saçma bir soru sordu ve herkes akını alkışladı sen haklısın:A

konuda fazla kalmicam sadece bi şey söylemek istiyorum EKREME,MERTE,SAMANTAYA ve özellikle en çok beğendiğim cevabı koyan İSMAİLE HELAL OLSUN DİYORUM BE!

Diğer ünlüler kim bilmiyorum ama destek veren ünlülerden birisi Sıla. Gökhan'ın müzik dünyasında yükselmesi sağlayan en büyük kişi Sıla'dır. Arkadaşlarıyla çektiği kliplerde hep vardı Gökhan. Böyle bir zamanda destek vermeyecek de ne yapacak? Destek vermezse yanlış ve ayıp ederdi. :)

@RevaN hani MFÖ jürideydi? :D Ceceli kalıcı mı? Ve Gökhan'a ne oldu? Hadi reklam arasında cevaplayıver. :D
Tweetleri bir bulsam. .ss Neyse Gökhan'ın kazanmasını istiyorum zaten bir anlık gaflete geldim. :F

Zaten Gökhan'ın yeri ayrıdir bende. :A

images

Turabiye cok yuklendiler ama Mert konuşmasında haksızdı..

Turabiye cok yuklendiler ama Mert konuşmasında haksızdı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...