Sahra sinirlendi ismini sonda söyledi diye.![]()
Çok eleştiri geldi kendisine ve kendisini savunmayı hiç başaramadı konuştukça battı.. Demek ki haksızmış..Cidden Turabi genel olarak kötüye gidiyor.Gökhan kazanacak gibi.![]()
Hadise, Murat Boz, Mustafa Ceceli.Ahaha.Aynen.
O Ses'te yeni sezon jürileri kimler?
Ben de Gökhan'ı destekliyorum zaten ama onlar ünlü ve hayran kitlerleri var tabiiki izleyici ama oy atın demek de doğru değil bence.Onlar da izleyiciler nesi yanlış anlamadım?
Gönüllülerdekiler bile Gökhan'ı destekliyor.
Çok eleştiri geldi kendisine ve kendisini savunmayı hiç başaramadı konuştukça battı.. Demek ki haksızmış..
Akının sorusuna cevap veremediÇok eleştiri geldi kendisine ve kendisini savunmayı hiç başaramadı konuştukça battı.. Demek ki haksızmış..
Haha burada savunduğun gibi savunsan zaten Gökhan yerin dibine girerdi kesin.Orada ben olacaktım ki.![]()
Akının sorusuna cevap veremediFarklı cevap verdi farkındamısın
İsim yazmaya getirdi halbuki akın neden benim yüzüme karşı beni sevmediğini söylemedin de aramız iyi imiş gibi davrandın demişti
![]()
Karakter de önemli demekki bu yarışta.Bu yüzleşmeden sonra Turabi 1. olmaz artık eminim.Acun'da riske girip yapmaz.
Haha burada savunduğun gibi savunsan zaten Gökhan yerin dibine girerdi kesin.![]()
Ya allahaşkına ne kadar saçma o kadar düşündü cevap bulamadı herkes ona güldü zatenOnun sevmediğini ben anlıyordum oda anlamıştır her halde dedi yaa.![]()
Diğer ünlüler kim bilmiyorum ama destek veren ünlülerden birisi Sıla. Gökhan'ın müzik dünyasında yükselmesi sağlayan en büyük kişi Sıla'dır. Arkadaşlarıyla çektiği kliplerde hep vardı Gökhan. Böyle bir zamanda destek vermeyecek de ne yapacak? Destek vermezse yanlış ve ayıp ederdi.Ben de Gökhan'ı destekliyorum zaten ama onlar ünlü ve hayran kitlerleri var tabiiki izleyici ama oy atın demek de doğru değil bence.
Aynen her cevabında konuyu saçma sapan yerlere getirdi.Akının sorusuna cevap veremediFarklı cevap verdi farkındamısın
İsim yazmaya getirdi halbuki akın neden benim yüzüme karşı beni sevmediğini söylemedin de aramız iyi imiş gibi davrandın demişti
![]()